Annica

*Annica 63:a
*Målmedveten stenbock
*Lycklig 3 barnsmamma
 och sambo
*Levnadsmotto:
 Du får vad du ger
 (Så le mot omvärlden)
*Längd: 167 cm
*Vikt: 150/?/?/65
 (Start/Nystart/Nu/Mål)
*Metod: VV Points Plan
 och lite sunt förnuft

-------------------------

Navigering
Svammel
Svammel arkiv
Gamla arkivet
Tips & knep
BMI test
Recept
Varför?
Upptäckter!
--------------------------
Viktjournal
Viktarkiv
Måttjournal
Måttarkiv
Motionsdagbok
Motionsarkiv
Nedräkning
Bildjournal
Workoutpass
Delmål
Matdagbok 2001
--------------------------
Fotoalbum
Webcam bilder
--------------------------
In english

april 2010
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Min logo om du vill länka:
Annicas logo/banner

Powered by
Movable Type 3.15

Syndicate this site (XML)
Sidan ses bäst i 1024x768
och IE 5+ el NS6+
Grafik och innehåll Copyright © 2000-2003 Annica Forsberg
Annica... ett steg i taget!

Fredag 30 November, 2001

Har man sett på tusan!
Nu vill jag lova att det märks att jag krympt! Jag har nämligen, både igår och idag, fått ner min rumpa i stolar med armstöd :D Du vet en vanlig stol med armstöd som ofta finns på restauranger och offentliga ställen, inte fåtöljer och sånt dem (fåtöljerna) har jag fått plats i hela tiden. Och gissa om det gav en kick ;o) Jag brukar alltid titta på de där stolarna med skräck och fasa för att prova och sedan nesan med att fråga personalen om de inte har stolar utan armstöd :(. Men nu behöver jag inte det mer :D Jippiiii! Så nu har jag motivation för ett tag till :)) Ahh härliga tider :)

Grattis Kaja till den nya domänen! Mitt erbjudande står fast! Du får gästboksscriptet och viktscriptet om du vill ha dem :) Som ditt officiella webb-helpdesk ;o) kan jag guida dig genom installationen :)

Snacka om att jag är trött och slutkörd den här veckan! Har inte kommit i säng före 12 en dag! Har pluggat som en tok! Men inte gick det bättre för det inte :( Gjorde kemiprovet idag, och det kändes som det gick såå bra så, men si efteråt insåg jag att det bara var självbedrägeri :( Vår lärare sätter nämligen ut fasit utanför dörren när vi går så att vi kan kolla. 2,5 timmars hjärnmangling och inte bättre resultat (provtiden var 2,5 timmar och det behövdes) :( Jaja bättre lycka nästa gång!

Ja så är det fösta advent till helgen då! Och skyltsöndag så man får väl släpa ut tungrumpan på stan så att lilla busfröt får lite roligt. Lite motion får man väl alltid utav det i alla fall ;o) Herrejesses det är snart jul! Kan ni fatta det? Helt otroligt vad tiden rinner iväg!! Så man får väl börja ta lite nappa tag hemma och få undan lite julstök kanske ;o) Är en sån där sista minuten människa som säger att i år ska det minsann bli annorlunda! Men blir det det? Nähhää då ;o)

Nä, nu är det dags att åka hem (är på skolan ännu).
Så.. over and out :)

Svamlat av ancitita @ 03:55 PM CET [Ta den]

Lördag 10 November, 2001

Helg igen :))
Och det känns härligt :) Även om jag tyvärr inte känner mig så pigg :( Har börjat bli förkyld, och som vanligt så sätter det sig i halsen på mig så rösten börjar svikta och kommer väl så småningom att försvinna helt :(( Men jag har pulat i mig en par treo så jag inte känner mig så dålig att jag måste ligga i alla fall. Det skulle vara för hemskt! Vi ska nämligen fira lite ikväll, i tisdags hade vi varit förlovade i 6 år och varit tillsammans i 6,5 år :)) så vi tänkte fira det idag :D

Därför tänkte jag laga något extra gott idag och det blir stek utav älgfile, hasselbackspotatis och min geggamojspecial. Min geggamojspecial innehåller creme fraiche men jag tänkte byta ut den mot yoplait fraiche som bara innehåller 8% fett :) Om du blir nyfiken vad geggamojspecial är för något så innehåller det: creme fraiche, hackad lök, hackad purjolök, hackad dill, kaviar av typ kalles och lite grovmalen svartpeppar. Är mumsigt värre till hasselbackspotatis :)

Så nu sticker jag till spisen ;o)

Svamlat av Annica @ 02:43 PM CET [Ta den]

Måndag 5 November, 2001

Så är det...
Jag har märkt något, det är inte bara vid veckan med stort M som jag går upp i vikt. Utan jag går upp mitt emellan också, dvs vid ägglossning!! Jag har inte tänkt på det förut men både förra månaden och nu (slutet på förra veckan) har jag lagt märke till en viktökning vid ägglossningen. Så då ska man måste dras med viktökning två gånger i månaden nu då istället för som man trodde en! Men det är i alla fall skönt att veta varför, så man slipper gräma sig över att det går segt :) Ja och därför blev det ynka 2hg nergång den här gången. Men jag ska inte klaga.. det gick ju så bra förra veckan :)

Det börjar närma sig jul, och det känns! Chokladsuget ökar markant!! Jag har av någon outgrundlig anledning alltid associerat julen med choklad! Ja nu är ju jag så galen i choklad ändå men alltid till jul så blir det mega mycket mer! Hmm.. jag har lovat mig själv att på julafton så ska jag slippa räkna points och äta vad jag vill men jag får nog passa mig!! Inte för mycket choklad för då blir det fööör stort bakslag!! Att det blir +/-0 eller ett pytte liiiitet + går väl an men inte nåt megahopp uppåt! Hmm när jag tänker på det där med jul och choklad så kommer jag på det att som barn fick vi alltid en chokladask under julgranen på julaftonsmorgonen.. kan det ha något med det att göra tro? Man vet aldrig så noga!

Svamlat av Annica @ 10:03 PM CET [Ta den]

Sök:

Powered By Greymatter

Senast uppdaterat

Knoddarna
9 apr -08 - Cassandras måttabell
Recepten
17 okt -08 - Dajmbitar
Fotoalbumet
29 nov -06 - Minipluttarna badar

Länkar
--------------------------
Hälso/dietsidor
ViktVäktarna Öppna i nytt fönster
Vitea Öppna i nytt fönster
7 nycklar Öppna i nytt fönster
NetDoktor - träning och mat Öppna i nytt fönster
Dietist.com Öppna i nytt fönster

Kalorier.Nu Öppna i nytt fönster


Tappa kilon Öppna i nytt fönster
--------------------------
Recept sidor
Hälsokrubb Öppna i nytt fönster
--------------------------
Överviktigas Riksförbund Öppna i nytt fönster