Annica

*Annica 63:a
*Målmedveten stenbock
*Lycklig 3 barnsmamma
 och sambo
*Levnadsmotto:
 Du får vad du ger
 (Så le mot omvärlden)
*Längd: 167 cm
*Vikt: 150/?/?/65
 (Start/Nystart/Nu/Mål)
*Metod: VV Points Plan
 och lite sunt förnuft

-------------------------

Navigering
Svammel
Svammel arkiv
Gamla arkivet
Tips & knep
BMI test
Recept
Varför?
Upptäckter!
--------------------------
Viktjournal
Viktarkiv
Måttjournal
Måttarkiv
Motionsdagbok
Motionsarkiv
Nedräkning
Bildjournal
Workoutpass
Delmål
Matdagbok 2001
--------------------------
Fotoalbum
Webcam bilder
--------------------------
In english

april 2010
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Min logo om du vill länka:
Annicas logo/banner

Powered by
Movable Type 3.15

Syndicate this site (XML)
Sidan ses bäst i 1024x768
och IE 5+ el NS6+
Grafik och innehåll Copyright © 2000-2003 Annica Forsberg
Annica... ett steg i taget!

Måndag 14 Oktober, 2002

Snuvad!
Jag blev snuvad på mitt minus! I fredags hade jag gått ner 7 hg men idag bara 1 hg! Och inte har jag fuskat så den eländes vågen snuvade mig på mitt minus ;o) Men men bara att fortsätta på utstakad bana, skam den som ger sig minuset ska väl komma så småningom! Eller hur? :) Ja, inga sura miner ännu för jag hade ju gått ner och inget fusk så det där eländes vågskrället ljög nog i morse.. hehe.. nej, men det är väl något tillfälligt i kroppen eller så.. får se..

Svamlat av Annica @ 09:22 PM CET [Ta den]

Söndag 13 Oktober, 2002

Summering av veckan..
Den här veckan har gått bra, inga djupdykningar i skafferiet eller så :) Räknat mina points har jag gjort, ätit en massa nyttiga grönsaker och frukter har jag också. Och vatten behöver jag inte tänka på det dricker jag mängder automatiskt, kan liksom inte leva utan det för då får jag sån in i vassens hemsk huvudvärk. Så matmässigt är jag på G igen i alla fall :) Och då jag har lärt mig att ta en sak i taget så spar jag det där med motionen tills jag känner att det här går som på räls.

Hur vågen vill det får vi se i morgon bitti. Ja, jag åtminstonde för när jag får möjlighet att uppdatera här får vi se. Eventuellt på lunchen men annars inte förrän i morgon kväll.

Hade en myspyskväll med familjen igår :) Först på dagen var vi in på stan och inhandlade lite saker vi behöver bla nya varmfodrade gummistövlar åt liten och lite hudkrämer mm åt mig. Sedan på kvällen åt vi god mat och drack lite gott fylligt rött vin till det. Ja, liten fick läsk så klart :) Men han var så trött och somnade efter bolibompa så då passade vi på att rå om varandra lite gubben och jag :) Man behöver få göra så ibland :)

Svamlat av Annica @ 07:31 PM CET [Ta den]

Onsdag 9 Oktober, 2002

Ännu en dag..
Påbörjad och jag har fått några minuter vid en dator här på RC, måste ta chansen att skriva några rader då :) Men jag börjar om ca en halvtimme så det blir en kortiskortis...

Jo, Rita jag överlever nog det här, får ju betalt i alla fall för att vara här ;o) men det skulle då kännas bra mycket mer meningsfullt att göra något på en praktikplats. Och jobb vore ju det allra bästa att få men i här i vår lilla plutte stad finns inte många sådana att tillgå :( Och flytta kan jag inte, har ju familj och hus. Gubben har "fast" jobb sedan några år och det byter man ju inte bort bara så där. Ger ju lite trygghet att åtminstone den ena parten har jobb. Och så liten då som har börjat skolan, byta skola är aldrig kul. Men annars så skulle jag nog bra gärna vilja flytta härifrån, har jag velat länge nu. Men som sagt jag är nog fastrotad av omständigheterna här jag.

Men matmässigt fungerar det bra i alla fall, har skött mig 2 och en snutts dag i alla fall av den här veckan :)) Så det bör väl visa ett minus nästa måndag också :D

Svamlat av Annica @ 08:37 AM CET [Ta den]

Tisdag 8 Oktober, 2002

Ännu en dag..
har gått och jag följt schemat som jag ska :) Dvs räknat points och ätit nyttigt med en massa frukt och grönt :)) Jag lyckades till och med spara 2,5 points igår och det ser ut att bli 3 points sparade idag också. Så jag känner mig rätt nöjd med den prestationen :)

Men jag måste säga att det här att vara på ResursCentrum blir mer och mer en sak jag undrar vad det ska vara bra för! Känns som att vara på dagis för vuxna :/ Vi har suttit och klippt bilder ur tidningarna och klistrat dem på papper i ett kollage, det ska föreställa våra målbilder ;o) Nu har jag alla mina målbilder så klara i huvudet så inte behöver jag sitta och leka dagis för att få veta vad de är inte! Jag har några målbilder, både i privat livet och i yrkes livet, som jag vill förverkliga. Och inte behöver de leka dagisfröken med mig för att jag ska veta vad det är inte! Herrejesses, jag är för böveln snart 40! Borde jag inte veta vid det laget vad jag vill med livet?

Ja, de unga, de som är mellan ja vad är det 18? och 25 el. något sånt, de verkar tycka det är roligt. Och det är klart, de är så unga att de kanske verkligen behöver ta reda på sina målbilder. Men vi då? Vi som börjar vara lite "övermogna" och de som verkligen känner sig övermogna på arbetsmarknaden (de som närmar sig pensionen), vad ska vi göra då? Sitta och för femtielfte gången skriva personligt brev, sitta och räkna upp alla våra egenskaper, bra som dåliga, och diskutera dem med främlingar?! Vi kan ju det där redan! Vi sitter mest och suckar och vill ha något mer "handfast" att ta tag i :/ Ge mig en praktikplats! Där skulle jag trivas bättre! Men se nu är det planlagt så att de första 2 veckorna får vi INTE vara på praktik! Och den tredje veckan ska vi ägna åt att söka rätt på en praktikplats, varför inte redan nu undrar jag!

Svamlat av Annica @ 09:11 PM CET [Ta den]

Måndag 7 Oktober, 2002

Hemma :)
Är hemma igen då efter en tröttsam dag utan dator. Och invägningen i morse visade 6 hg neråt på vågen. Så även om förra veckan hade sina svackor har det gått klart bättre mot förut :). Så om jag bara tar det lugnt och försöker att för det mesta äta förnuftigt så går det här nog vägen. Sakta men säkert..

Jodå, Schnatte, ursäkten accepteras..

Svamlat av Annica @ 06:09 PM CET [Ta den]

Söndag 6 Oktober, 2002

Jag har ingen dator..
på dagtid nu på senare tid. Sitter och får datorabstinens här ;o) Så de uppdateringar som jag gör framöver kommer att bli på kvällstid, så invägningar kommer inte att synas heller förrän tidigast måndag kvällar.

Ja, så pga att jag inte har dator under vardagarna sitter jag och pular hej vilt här på datorn på helgerna :)) Tar igen förlorad tid ser du ;o) Jag har suttit och grejat med perl hela helgen, skrivit några nya script.

Nej, nu ska jag natta litet busfrö som är trött!

Svamlat av Annica @ 07:24 PM CET [Ta den]

Lördag 5 Oktober, 2002

Ett tag sedan sist...
Och det börjar bli bättre och bättre även om det går i vågor. Men de bra stunderna överväger över de dåliga nu i alla fall, i motsatts till förut menar jag då det var tvärtom. Just nu har jag en gräslig huvudvärk, är förkyld och har det gräsliga månatliga ;o) men då humöret inte låter sig nedslås av dessa fakta idag så passar jag på att skriva några rader :)

Tack Kicki, Pernilla och Rita för uppmuntran :) Ja Rita, jag har fått lite ork att kämpa mot de där demonerna även om det var tungt en stund. Men jag försöker räkna points igen och det går väl si så där, dvs vissa dagar bra andra mindre bra. Men jag försöker i alla fall vilket jag inte gjort på länge.

Ja du Schnatte, jag vet inte vart det där kom ifrån. Det finns tillfällen att vara hurtig och gåpåig och det finns tillfällen när man kanske ska tänka innan man talar. Jag jobbar mig hellre ur mina depressioner än jag förvärrar dem med att plåga mig med vikt/mat osv. Var sak har sin tid...

Och det är det jag gör, jobbar mig ur den alltså, och har nog tagit udden av den ordentligt känns det som. Så nu tänkte jag försöka ta tag lite i ätandet, inte så att motivationen är på topp eller så men lite kan jag kanske plocka fram. Och med lite tur börjar vågen vända igen, ja jag lyckas kanske få bort de där 3kg jag gått upp i alla fall. Ja, vågen visade åtminstone liiite neråt i morse :)) Vilket i sin tur höjer humöret lite, kanske är därför mina "åkommor" inte drar ner mig :D Nej, så enkelt är det nog inte men glad blir jag i alla fall att vågen visar lite snällare siffror :)

Svamlat av Annica @ 11:37 AM CET [Ta den]

Sök:

Powered By Greymatter

Senast uppdaterat

Knoddarna
9 apr -08 - Cassandras måttabell
Recepten
17 okt -08 - Dajmbitar
Fotoalbumet
29 nov -06 - Minipluttarna badar

Länkar
--------------------------
Hälso/dietsidor
ViktVäktarna Öppna i nytt fönster
Vitea Öppna i nytt fönster
7 nycklar Öppna i nytt fönster
NetDoktor - träning och mat Öppna i nytt fönster
Dietist.com Öppna i nytt fönster

Kalorier.Nu Öppna i nytt fönster


Tappa kilon Öppna i nytt fönster
--------------------------
Recept sidor
Hälsokrubb Öppna i nytt fönster
--------------------------
Överviktigas Riksförbund Öppna i nytt fönster