Annica

*Annica 63:a
*Målmedveten stenbock
*Lycklig 3 barnsmamma
 och sambo
*Levnadsmotto:
 Du får vad du ger
 (Så le mot omvärlden)
*Längd: 167 cm
*Vikt: 150/?/?/65
 (Start/Nystart/Nu/Mål)
*Metod: VV Points Plan
 och lite sunt förnuft

-------------------------

Navigering
Svammel
Svammel arkiv
Gamla arkivet
Tips & knep
BMI test
Recept
Varför?
Upptäckter!
--------------------------
Viktjournal
Viktarkiv
Måttjournal
Måttarkiv
Motionsdagbok
Motionsarkiv
Nedräkning
Bildjournal
Workoutpass
Delmål
Matdagbok 2001
--------------------------
Fotoalbum
Webcam bilder
--------------------------
In english

april 2010
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Min logo om du vill länka:
Annicas logo/banner

Powered by
Movable Type 3.15

Syndicate this site (XML)
Sidan ses bäst i 1024x768
och IE 5+ el NS6+
Grafik och innehåll Copyright © 2000-2003 Annica Forsberg
Annica... ett steg i taget!

Måndag 26 Augusti, 2002

Måndag igen..
Och veckan som gått har väl inte varit den jag skött bäst. Ja, jag har väl inte ätit alltför galet men inte hållit särskilt koll heller. Så resultatet är ett plus IGEN ;o) men då större delen av det visade sig från igår till idag litar jag inte på det som en faktisk uppgång. Ja inte allt i alla fall, men resultatet är +0,9 den här veckan.

Förra veckan var rätt stressig! Skolan började förra måndagen, ja gymnasieskolan vill säga, och det var ett eviga spring och fixande här för mig. Nu har det lugnat ner sig, skööönt :)

Helgen har varit rätt OK, lugn och skön. På lördagen var vi iväg ut till kusten till mormors stuga. Det var dags för surströmming för dem som vill ha den stinkbomben ;o). Ja, jag åt kött och potatis jag, inte stoppar jag i mig något som luktar så vedervärdigt illa ;o). Men de flesta vuxna åt av den varan, barnen tycker som mig de och åt korv och pommes. Så jag får väl räkna mig till barnen då ;o) Man är så gammal som man gör sig, säger de :).

Var lite orolig att lilleman skulle vara sjuk idag. Han hade feber i fredags och kräktes några gånger lördag förmiddag. Men som tur var så var han pigg redan igår igen. Han började ju miniettan idag och vara hemma första veckan i skolan/förskolan är ingen höjdare. De skaffar ju kompisar och sånt då så då är det inte alls bra att vara borta. Ja, alltså på vår skola när man börja förskolan så går man halvtid med ettan och kallas därför för miniettan istället för lekis. Ja, om det var någon som undrade över det där med miniettan. Så de får börja lära sig räkna och lite läsa och så redan nu. Halvtid skola och halvtid lekis.

Svamlat av Annica @ 02:17 PM CET [Ta den]

Måndag 19 Augusti, 2002

Måndag kväll..
Och jag sitter här i värmen och svettas, svettas i värme på kvällen! Den här årstiden i norrland?? Ja, inte är det som det brukar inte. Visst är det härligt med all den här solen och vackra väder som vi har, och verkar få fortsätta ha, men isch jag känner mig så klibbig och varm. Händerna fastnar i allt jag tar i, musen och tangentbordet bla. Nästan så jag längtar efter höst för lite svalka ;o) Nej, jag ska inte klaga vi regnar säkert bort nästa sommar så det är väl bara att ta till vara på det som är.

Ja, hur gick det med "the tale of the scale" den här veckan då, kan man undra? Jo, semesterns extra kilon börja "smälta" bort igen 0,9kg försvann den här gången. "Bara" 1,5kg kvar till där jag var före semestern :)

Ja, jag är lite dålig på att uppdatera just nu. Jag har en massa jobb att göra och så en par projekt som tar resten av tiden. Ja, och så försöker jag klämma in familj och hushåll där någonstans också ;o). Vi var och plockade 6 plastkassar (såna som man handlar mat i) med äpplen idag. Vi ska göra äppeldricka och äppelmos, och vill vi ha mer äpplen finns det att hämta mer. Det är så vansinnigt med äpplen i år att det syntes banne mig inte att vi plockat på träden! Hade de inte sett kassarna så hade de nog trott att vi inte plockat några. Ja, alltså trädens ägarpar menar jag :).

Svamlat av Annica @ 10:12 PM CET [Ta den]

Måndag 12 Augusti, 2002

Tillbaka igen..
Så var det slut på semestern för i år, och en par kg plus är resultatet. Ja, jag hade faktiskt gått upp 3kg men jag har lyckats gå ner 7hg den senaste veckan. Inte för att jag skött mig exemplariskt men jag har skött mig bätte i alla fall och så har jag tillbringat en hel del tid i bärskogen. Vi har plockat några liter hallon och några liter blåbär, men det vi plockat mest är lingon. Vi har plockat 60 liter lingon :) Och då undrar alla, vad i fridens dagar ska hon med så mycket bär till? :) Jo, 10 liter har vi gett bort, 20 liter har vi kokat sylt av och de övriga 30 litrarna ska det bli lingondricka. Men det bästa är att det gav både motion och träning för benen :). Det mindre positiva med benen var att jag haft en väldans träningsvärk ;o) Ja, summa sumarium på vågen är alltså plus 2,4 kg.

Ja, i alla fall så har vi haft en bra semester med mycket sol. Lite sorgset att lämna stugan igår när vi packade och åkte hem. Men samtidigt skönt att komma hem till den egna sängen, bäddsoffan vi har i stugan absolut mördar min rygg :(. Men vi ska upp i helgen igen så än är det inte slut på sköna stunder däruppe :). Basse njuter av att vara däruppe, finns en lång härlig grusväg att cykla på :). Hemma kan han inte cykla för vi bor i en väldigt brant backe och nedanför den ligger Riks90, inte så bra för en 6-åring precis. Och badbassängen fylld med vatten och en par släktingar som kommer ibland med barn att leka med. Paradiset för en liten knatte :). Men han tyckte det var skönt att vara tillbaks hos dagmamman idag märktes det. Hade knappt tid att säga hejdå på morgonen, skulle leka med alla kompisar han saknat :).

Det jag saknat är er på nätet! Jisses vad tomt det varit, jag har ju haft bärbara med mig men att surfa över mobiltelefonen är ingen höjdare!! Det går i den svindlande hastigheten av 9,6 ;o) Så det enda jag kunnat göra är att då och då kolla lite mail. Ja och svarat på ett och annat också. Men nu är jag åter i verkligheten :).

Svamlat av Annica @ 09:38 PM CET [Ta den]

Sök:

Powered By Greymatter

Senast uppdaterat

Knoddarna
9 apr -08 - Cassandras måttabell
Recepten
17 okt -08 - Dajmbitar
Fotoalbumet
29 nov -06 - Minipluttarna badar

Länkar
--------------------------
Hälso/dietsidor
ViktVäktarna Öppna i nytt fönster
Vitea Öppna i nytt fönster
7 nycklar Öppna i nytt fönster
NetDoktor - träning och mat Öppna i nytt fönster
Dietist.com Öppna i nytt fönster

Kalorier.Nu Öppna i nytt fönster


Tappa kilon Öppna i nytt fönster
--------------------------
Recept sidor
Hälsokrubb Öppna i nytt fönster
--------------------------
Överviktigas Riksförbund Öppna i nytt fönster