Annica

*Annica 63:a
*Målmedveten stenbock
*Lycklig 3 barnsmamma
 och sambo
*Levnadsmotto:
 Du får vad du ger
 (Så le mot omvärlden)
*Längd: 167 cm
*Vikt: 150/?/?/65
 (Start/Nystart/Nu/Mål)
*Metod: VV Points Plan
 och lite sunt förnuft

-------------------------

Navigering
Svammel
Svammel arkiv
Gamla arkivet
Tips & knep
BMI test
Recept
Varför?
Upptäckter!
--------------------------
Viktjournal
Viktarkiv
Måttjournal
Måttarkiv
Motionsdagbok
Motionsarkiv
Nedräkning
Bildjournal
Workoutpass
Delmål
Matdagbok 2001
--------------------------
Fotoalbum
Webcam bilder
--------------------------
In english

april 2010
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Min logo om du vill länka:
Annicas logo/banner

Powered by
Movable Type 3.15

Syndicate this site (XML)
Sidan ses bäst i 1024x768
och IE 5+ el NS6+
Grafik och innehåll Copyright © 2000-2003 Annica Forsberg
Annica... ett steg i taget!

Tisdag 21 Augusti, 2001

Så har skolan börjat..
Och det känns! Det snurrar allmänt i huvet just nu ;o) Herrejesses, det var svårare än jag trodde! Det är ju faktiskt 20år sedan jag gick ur gymnasiet och pulade med sånt här. Och Kemi och Fysik är inte precis lätta ämnen!! Och trots att matte alltid varit mitt favoritämne så är det betydligt knöligare än vad jag tänkt mig att få igång hjärnkontoret ordentligt ;o) Ojoj, och så pular de ihop oss med ungdomarna som går på gymnasiet nu, de som har studievana så det smäller om det! Jisses, men skam den som ger sig ... får kämpa extra hårt bara ;o)

Har börjat motionera ja.. men nu har det blivit en par dagar utan promenader.. har gräääsligt skavsår och så är jag totalt manglad när jag kommer härifrån .. jäääsp! När hjärnan vant sig vid att plågas på det här viset blir det nog mer regelbundet kan jag tro :) Plus att jag nog får lov att köpa mig något bättre på fötterna som går att gå i utan att bli alldeles söndertrasad om hälarna. Hmm får nog ta en shoppingrunda till Sundsvall igen, alltid bra att ha en ursäkt för det ;o)

Äter bra och dricker skapligt så på den fronten fungerar det i alla fall :) Har köpt en hel bröt med djupfryst färdigmat att ha med som lunchmat.. är sååå lättsamt :) Har tuggat i mig en och annan bulle eller kaka mot slutet men jag har räknat med den i mina points så det är inte fusk! Måste få njuta av nåt gott ibland också :)) Och jag gååår ju ner i vikt jöö :D

Vi har inte lyckats flytta hem ifrån stugan som det var tänkt!! Nää det är så svårt, vi trivs ju så bra där alla tre (läs sex, katterna och fågeln trivs också) :) Men vi har börjat ta hem ett lass grejer varje dag när vi åker ner till jobbet/skolan som vi lämpar av hemma. På det viset kommer vi väl så småningom hem i alla fall.. tror jag ;o) Fördelen med att gå i skola på den skola sambon är datatekniker är så klart... fri tillgång till dator :D Kan inte kolla alla mailkonton men jag kan i alla fall uppdatera sidan härifrån och surfa osv. Vi har nämligen fortfarande inte kopplat ihop nätverket/datorerna hemma, vill ju inte ha dem stulna ifall nån skulle få för sig att göra inbrott nu när vi är borta ;o)

Fördelen med att vara däruppe i vildmarken är att det är så mycket trevligare att gå på promenad. Ingen asfalt så långt ögat kan nå :) och massor av skog och äng :D Och det doftar sååå gott ... aaahhh... man får liksom mer lust att gå ut och röra på sig *ler mysande*

Nej det var allt för idag.
Over and out!

Svamlat av ancitita @ 02:53 PM CET [Ta den]

Måndag 6 Augusti, 2001

Ännu en vecka!!
Och invägning ;o) Har gått ner 1 kg i vikt den gågna veckan :)) Känns väldigt bra det här.. har ätit aaaalldeles för lite grönsaker och druckit nära på noll vatten, ätit väldigt gott och somrigt (= grillat, lite glass etc) men går stadigt ner i vikt i alla fall... ahh måste säga att jag verkligen gillar VVs nya program, myyycket bättre än alla de gamla jag provat på. Det är sååå skönt att kunna bestämma helt själv vad jag ska äta, bara se till att jag håller mig inom pointsen :)) Och inte äter jag upp alla 26p om dan jag får äta heller! Nu i vecko bytet hade jag 12 points sparade som försvann i tomma intet (töms veckovis) så jag kan inte påstå att jag går omkring och är hungrig när jag inte ens behöver äta upp allt jag får :D

Har inte rört mig många millimeter ännu, måste försöka hitta på nåt för att få "fettberget" i rörelse ;o) men lätt är det inte, är ingrott lat verkar det som hehehe...

PÅ jobbar och står i uppe i stugan!! Vi håller äntligen på att få ett riktigt kök med vatten, avlopp och diskbänk :)) förut har vi haft diskbänk utomhus och det är inte alltför roligt att diska utomhus när det hällregnar eller kvällstid när knott och mygg anfaller i stora horder!! Så det känns uuuunderbart lyxigt att ha allt inomhus :D Och så har vi tagit ett gammalt kök från vårt renoveringsobjekt till hus, vi ska sätta in ett nytt där, som vi ska sätta in. Lyxigt lyxigt känns det som, i vår lilla sommarstuga :)) Och nästa sommar planerar vi att bygga ut ett rum till så att vi slipper ha sov/vardagsrum i ett och samma :)
PÅ har tagit pappaledigt den här veckan så att vi kan stanna en vecka till :)) hans semester tog nämligen slut i söndags.

Har problem med en av mina domäner.. den fungerar inte just nu :(( jobbar på att få igång den igen, domänen existerar inte hos min registrar så jag har mailat dem.. så alla brevvänsentusiaster får tyvärr vara utan den en stund (favouritespot.com) :((

Ja det var nog allt för nu... over and out :)

Svamlat av ancitita @ 01:39 PM CET [Ta den]

Onsdag 1 Augusti, 2001

Sakta men säkert!
Det verkar vara melodin som gäller. 4hg neråt denna vecka! Inte så mycket som jag vill men det är neråt och allt som går neråt är bra :)

"Semester" äter lite nu, dvs det blir lite onyttigare än förut. För lite grönsaker och vatten, inget fullkornsbröd men jag håller mig inom de tillåtna pointsen i alla fall :) När vi kommer hem igen blir det nog lite mer ordning på ätandet, då blir det dags att återgå till den väldigt hälsosamma diet jag åt tidigare. Jag vet ju att jag mår så mycket bättre när jag sköter mig med vatten och grönt så det ska nog gå bra ;o) Har haft en del huvudvärk pga vattenbrist så skärpning behövs!

Vi är kvar i stugan, vet inte om vi åker hem på söndag eller nästa söndag, beror på PÅ det. Han måste pendla om vi stannar för hans semester tar slut på söndag :( Vi har haft syrrans båda äldsta ungar här nu en par dagar, de vill åka ut med PÅ i båten och fiska :) de åker hem imorgon för de ska på semester till Gävle på torsdag.

Nej, inga stora händelser att orda om här inte! Jag sitter och pular med min matte om dagarna och det är inte ett alltför intressant samtalsämne så det tänker jag inte orda mycket om. PÅ håller på att renovera stugan så hammarslagen duggar tätt här :)

See ya :)

Svamlat av ancitita @ 09:53 AM CET [Ta den]

Sök:

Powered By Greymatter

Senast uppdaterat

Knoddarna
9 apr -08 - Cassandras måttabell
Recepten
17 okt -08 - Dajmbitar
Fotoalbumet
29 nov -06 - Minipluttarna badar

Länkar
--------------------------
Hälso/dietsidor
ViktVäktarna Öppna i nytt fönster
Vitea Öppna i nytt fönster
7 nycklar Öppna i nytt fönster
NetDoktor - träning och mat Öppna i nytt fönster
Dietist.com Öppna i nytt fönster

Kalorier.Nu Öppna i nytt fönster


Tappa kilon Öppna i nytt fönster
--------------------------
Recept sidor
Hälsokrubb Öppna i nytt fönster
--------------------------
Överviktigas Riksförbund Öppna i nytt fönster