Annica

*Annica 63:a
*Målmedveten stenbock
*Lycklig 3 barnsmamma
 och sambo
*Levnadsmotto:
 Du får vad du ger
 (Så le mot omvärlden)
*Längd: 167 cm
*Vikt: 150/?/?/65
 (Start/Nystart/Nu/Mål)
*Metod: VV Points Plan
 och lite sunt förnuft

-------------------------

Navigering
Svammel
Svammel arkiv
Gamla arkivet
Tips & knep
BMI test
Recept
Varför?
Upptäckter!
--------------------------
Viktjournal
Viktarkiv
Måttjournal
Måttarkiv
Motionsdagbok
Motionsarkiv
Nedräkning
Bildjournal
Workoutpass
Delmål
Matdagbok 2001
--------------------------
Fotoalbum
Webcam bilder
--------------------------
In english

april 2010
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Min logo om du vill länka:
Annicas logo/banner

Powered by
Movable Type 3.15

Syndicate this site (XML)
Sidan ses bäst i 1024x768
och IE 5+ el NS6+
Grafik och innehåll Copyright © 2000-2003 Annica Forsberg
Annica... ett steg i taget!

Tisdag 23 Juli, 2002

Hemma på en kortis...
Och jag kan tala om att gårdagens invägning visade plus, 0,7kg plus närmare bestämt. Har tagit rejält semester från viktandet ;o) Men å andra sidan så jobbade jag stenhårt igår så det kanske vänder. Vi håller på att fälla en massa lövträd av stora format. PÅ går med motorsågen och fäller, kvistar och delar dem i ca 2m bitar. Jag går och samlar upp dem i en hög (stockarna/bitarna) och drar ihop riset i högar. Jag kan lova att det känns! Har rejäl träningsvärk idag ;o) Och vi är låååångt ifrån färdiga så det blir fler såna dagar framöver!

Liten var med och hjälpte till också, våran lille starke Adolf samlade stockar också. Ja för att dra ris är för tråkigt tycker han, mycket roligare att vara stor och stark ;o)

En massa regn har det varit och mer lär det bli, men de har lovat fint till helgen så då får vi väl passa på att njuta av det som är. Vi ska ut och plocka hallon och blåbär har vi tänkt, dags för lite påfyllning av syltföråden :). Det blir lingon så småningom också men de är långt ifrån mogna ännu.

Svamlat av Annica @ 02:54 PM CET [Ta den]

Måndag 15 Juli, 2002

Hemma på blixtvisit..
Vi har haft en ganska bra vecka. Det har varit rätt mycket sol, skönt :) men vi har haft en del regn också. En natt åskade det också, och vi blev utan ström i flera timmar. Den gick ganska hårt över oss så det blixtrade och dundrade ganska bra. Tur att man inte är åskrädd :)

Första halvan av förra veckan misskötte jag mig å det grövsta! Åt allt som föll mig in ;o) och det kröp sakta uppåt några hekton. Men den andra halvan av veckan skötte jag mig rätt bra så då kröp de tillbaks ner igen :) Vilket resulterar i +/-0 denna vecka. Rätt nöjd med det faktiskt, jämviktar trots att jag svängt loss ganska rundligt där i början av veckan :D Men det är ju semester och då måste man få unna sig lite, eller hur? :)

Nej, åter till stugan..

Svamlat av Annica @ 01:33 PM CET [Ta den]

Tisdag 9 Juli, 2002

Mulet mulet...
men det regnar i alla fall inte. Ja, Jenny jag hoppas också vädret blir bättre snart. Vädergudarna har gråtit väl mycket här också på slutet.

Nu åker vi i alla fall.. vi syns på fredag då jag kommer ner för att se till hus och hem :)

Simma lugnt!

Svamlat av Annica @ 03:33 PM CET [Ta den]

Måndag 8 Juli, 2002

Jääsp..
vad trött jag är! Vi har varit och flängt till stugan varenda dag från det vi blev ledig. Vi håller på att renovera hallen och det går inte att stanna där medans vi gör det, så vi pendlar. Ja det är inget särskilt långt, bara 3 mil :) men vi vill ju hellre stanna. Men nu har vi kommit så långt att det går att sova där, så i morgon packar vi ihop oss och åker upp :)) Vi kommer hem var tredje dag för att se om hus och allt här hemma. Så då passar jag på att kolla hur det ser ut på nätet och i mailboxen också :))

Veckans invägning då.. ja det blev 0,2 plus på vågen den här gången. Ja, jag har slarvat något alldeles väldigt så jag är glad det inte är mer ;o)

Until next time.. ha det så gott!

Svamlat av Annica @ 08:18 PM CET [Ta den]

Onsdag 3 Juli, 2002

Tillbaka till skolan..
var det idag igen. Ja vi var hemma igår, sjuka och dana. Ja eller PÅ låg i feber jag var uppe på benen :) Jag låg ju i söndags redan jag. Men halsflussen ger sig inte så lätt, halsen gör vad den kan för att ta "livet" av mig. Enda fördelen är att det är lite svårt att svälja så det blir mindre ätet ;o) Å andra sidan slank det ner några kakor idag ooooppss! ;o) men det är inget jag oroar mig över, jag har en känsla av att de jämnar ut sig med det jag ätit för lite de sista dagarna.

2 dagar kvar, 2 dagar kvar!! Låter som ett mantra det där hehe... ja det är alltså 2 dagar kvar innan det är semester. Gissa om det ska bli skönt! Många långa lata dagar :D Vi drar upp till stugan så klart, vad annars :) Sommar, sol, natur och bara göra vad som behagar. Mitt ute i skogen med grusvägar att promenera på bland skogens konung och allt :) Japp, det finns ett antal av dem där uppe men det gör det här hemma också. Vi har gott om såna där "grannar" här hemma, ja de av det mer vilda slaget :) I vintras hade vi 4 stycken älgar samtidigt på tomten, jag öppnade dörren och där stod de. En mumsade gott på mitt äppelträd (dumma dumma älg) som inte är ett äppelträd mer bara en stump! Ja det var ett väldigt ungt träd bara ca 3 år. Gissa om jag skyndade mig att stänga dörren med ca 5m till det där fd äppelträdet. Vill ju inte gärna ha dessa gäster inomhus ;o) Nej, inte tror jag de kommer in inte men man vet ju aldrig... värre har man nog hört talas om. En annan gång klev jag ur bilen och stod och stirrade en älgko i ögonen ca 4m bort *svälj* så vi har nog vanan inne med de där grannarna :D

Annars tillhör jag dem som äter de där djuren också. Bland det godaste kött som finns. Och, nej, jag skjuter dem inte själv! Däremot gör gubben min det :) Men just nu är frysen tom tyvärr! Vi har ätit upp allt vi fick i höstas sedan länge! Och viltkött är ju så magert också så det är ju inte helt fel för en viktare att äta :)

Ja, semester ja. Då blir det dator och internet abstinens för den här damen!! Vi har nämligen ingen telefon i stugan så jag kan inte surfa *yyyyyl* inte kolla mailen *dubbelyyyyl* Vad hjälper det att ha bärbar dator när man inte har ett jack i väggen att koppla in den på??? *plutar med munnen* Jaja, jag kommer väl hem en par ggr i veckan för att tomat och gurkplantorna i växthuset ska överleva, så heeelt utan blir jag inte. Som tur är :D

Svamlat av Annica @ 10:49 PM CET [Ta den]

Måndag 1 Juli, 2002

På plats...
på skolan men inte mår jag bra inte.. isch vad halsen värker. Blir ju att jag snarkar nåt alldeles väldigt då halsen är så här och det i sin tur gör att jag får såååå ont i halsen att jag vaknar miljoner ggr på natten. Och att halsen är för bedrövlig då jag kliver upp.

Å andra sidan så har jag i alla fall gått ner det jag gick upp och lite pluttigt extra. Jag noterar nu den officiellt lägsta vikten.

Svamlat av Annica @ 08:12 AM CET [Ta den]

Sök:

Powered By Greymatter

Senast uppdaterat

Knoddarna
9 apr -08 - Cassandras måttabell
Recepten
17 okt -08 - Dajmbitar
Fotoalbumet
29 nov -06 - Minipluttarna badar

Länkar
--------------------------
Hälso/dietsidor
ViktVäktarna Öppna i nytt fönster
Vitea Öppna i nytt fönster
7 nycklar Öppna i nytt fönster
NetDoktor - träning och mat Öppna i nytt fönster
Dietist.com Öppna i nytt fönster

Kalorier.Nu Öppna i nytt fönster


Tappa kilon Öppna i nytt fönster
--------------------------
Recept sidor
Hälsokrubb Öppna i nytt fönster
--------------------------
Överviktigas Riksförbund Öppna i nytt fönster