Annica

*Annica 63:a
*Målmedveten stenbock
*Lycklig 3 barnsmamma
 och sambo
*Levnadsmotto:
 Du får vad du ger
 (Så le mot omvärlden)
*Längd: 167 cm
*Vikt: 150/?/?/65
 (Start/Nystart/Nu/Mål)
*Metod: VV Points Plan
 och lite sunt förnuft

-------------------------

Navigering
Svammel
Svammel arkiv
Gamla arkivet
Tips & knep
BMI test
Recept
Varför?
Upptäckter!
--------------------------
Viktjournal
Viktarkiv
Måttjournal
Måttarkiv
Motionsdagbok
Motionsarkiv
Nedräkning
Bildjournal
Workoutpass
Delmål
Matdagbok 2001
--------------------------
Fotoalbum
Webcam bilder
--------------------------
In english

april 2010
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Min logo om du vill länka:
Annicas logo/banner

Powered by
Movable Type 3.15

Syndicate this site (XML)
Sidan ses bäst i 1024x768
och IE 5+ el NS6+
Grafik och innehåll Copyright © 2000-2003 Annica Forsberg
Annica... ett steg i taget!

Onsdag 27 Februari, 2002

OK då är..
jag nere där jag var förra måndagen igen :) 119,9kg så de 1,2 plus jag rapporterade i måndags är borta :D Och boven i dramat? Jo jag är ganska övertygad om vad det berodde på. Dels att jag drack ungefär hälften så mycket vatten som jag brukar, under helgen vill säga. Och dels att på lördagen poppade jag en sån där påse micropopcorn, light från OLW, och tappade nog saltkaret där i för de var väääl salta. Ja inte nog med att jag gick upp 1,2 i vikt jag fick ju så f-bent ont i magen också :(

Lärdomar? Jo drick drick drick vatten ;o) Och låt bli salta popcorn :D

Ja som ni ser så har jag bestämt för att låta svammel och huvudsida med nyheter bli en och samma sida. Kändes lite knasigt att skriva en massa på framsidan och sedan inte ha något kvar att svamla om ;o)

Svamlat av ancitita @ 11:09 AM CET [Ta den]

Tisdag 19 Februari, 2002

Sorry..
att jag har övergivit er så mycket på sistone, ja er som vill läsa här :) Jag har skrivit måååånga tecken de senaste veckorna men ni skulle inte begripa en stavelse om ni fick se det ;o) Jag har nämligen programmerat perl så fingrarna blöder :O Nä inte så drastiskt men jag har suttit klistrad vid datorn varenda ledig stund och pulat med mina perlscripts, allt för att få till nya finesser åt medlemmarna på min och Kajas nya site Sunt Liv. Ja den vet du väl redan om? Åtminstone om du varit hit förut lär du veta det :) Vi, Kaja, jag och medlemmarna, är ett gäng likasinnade som pratar det här med att leva sunt och gå ner i vikt, ja du vet det där redan va? Vi har det riktigt trivsamt där borta och många bra tips får man där också, så det var en lyckad idé vi fick när vi startade den sidan :D

Ja, och så ni som undrar hur det gick med Minnie då. Det har varit några jobbiga dagar här på slutet, ända sedan onsdagen då hon blev påkörd. Som jag skrev på första sidan så överlevde hon inte, utan hon dog på kvällen. Här bredvid mig liggandes på sin filt. Usch! Tänker inte skriva så mycket mer för det är fortfarande alldeles för jobbigt att tänka på det. Jag "ser" och "hör" henne överallt, fastän jag vet att hon inte finns mer. Vi har begravt henne ute på gården, det var inte käle så det gick bra. Till sommaren ska jag sätta blommor där och göra fint. Det behöver både jag och lilleman, så vi har något att pyssla om därute. Nej, nog om det för idag!

Annars så går allt sin gilla gång. Äter tydligen bra för jag går ner i vikt i stadig takt. Nådde ju mitt tredje delmål idag :) Och helt plötsligt känns det såååå långt till nästa! Lite snopet nästan, som att vänta på julklappar och så när de kommer var paketen nästan tomma! Lite konstig känsla.

Något annat nytt är att jag beställt träningsutrustning :D Jag fick ett telefonsamtal från speditionen idag och de sa att den kommer i morgon! Jisses amalia! Undras vart i fridens dagar vi ska få plats med den någonstans? Ja motionscykeln kan vi nog klämma in i vardagsrummet men hemgymmet!? Vi tänkte försöka med sovrummet men det blir trångt, det blir det! Vi har nämligen ett väldigt litet hus, bara 3 rum och kök varav bara ett sovrum och det är på övervåningen. Men är viljan stark så... motioneras och tränas ska det i alla fall :D

Svamlat av Annica @ 02:14 AM CET [Ta den]

Onsdag 6 Februari, 2002

Vilken dag!
Jag är hemma för att jag har sån in i bombens huvudvärk och så här i efterhand så är jag, för ovanlighetens skull, glad att jag har huvudvärk. Låter knäppt, jag vet! Men vid 11:30-12:00 nånstans så jalmade det nåt alldeles väldigt på bron och det var min gokisse Minnie som låg där, hon verkar ha blivit påkörd av en bil. :( Stackars min gumma! Vi har varit till veterinären och röntgat henne och det var inga skelettskador och inget annat som syntes. Det enda han inte var säker på var urinblåsan, den syntes inte och var den full kan den ha spruckit så vi får hålla koll om hon kissar det närmaste dygnet annars måste vi tillbaks. Usch! Jag kan då säga att gråt inte gör huvudvärk bättre! Ja det är väl klart att jag blev ledsen då jag fann henne liggandes på bron! Fy vad det dunkar i mitt huvud!

Nu sitter jag här och får inte gå många meter utom synhåll för lilla gumman för då skriker och jalmar hon i högan sky! Matte ska vara nära när jag inte mår bra, säger det lilla livet :) Hon har alltid varit så där matte tjålig. De sju gånger hon fött ungar har jag inte heller fått gå utom synhåll. En gång när jag var tvungen att gå på toa så följde hon efter med en unge halvvägs ute! Tokfian! Men go är hon :) Så jag hoppas verkligen att hon blir bra!

Annars har jag fixat mathållningen den här veckan. Men jag har fortfarande lite svårt att spara points! Men det börjar gå mot PMS time så jag får väl skylla på det ;o) Vågen har börjat röra sig neråt igen i alla fall :D Hur mycket återstår att se på måndag :)

Vill du ha möjlighet att prata lite med mig? Varför inte bli medlem i Sunt Liv? På forumet där finns jag varje dag :) Undrar du varför jag säger det? Jo jag måste väl få göra lite reklam för den sida jag är ena halvan utav ;o)

Svamlat av Annica @ 03:24 PM CET [Ta den]

Sök:

Powered By Greymatter

Senast uppdaterat

Knoddarna
9 apr -08 - Cassandras måttabell
Recepten
17 okt -08 - Dajmbitar
Fotoalbumet
29 nov -06 - Minipluttarna badar

Länkar
--------------------------
Hälso/dietsidor
ViktVäktarna Öppna i nytt fönster
Vitea Öppna i nytt fönster
7 nycklar Öppna i nytt fönster
NetDoktor - träning och mat Öppna i nytt fönster
Dietist.com Öppna i nytt fönster

Kalorier.Nu Öppna i nytt fönster


Tappa kilon Öppna i nytt fönster
--------------------------
Recept sidor
Hälsokrubb Öppna i nytt fönster
--------------------------
Överviktigas Riksförbund Öppna i nytt fönster