Annica

*Annica 63:a
*Målmedveten stenbock
*Lycklig 3 barnsmamma
 och sambo
*Levnadsmotto:
 Du får vad du ger
 (Så le mot omvärlden)
*Längd: 167 cm
*Vikt: 150/?/?/65
 (Start/Nystart/Nu/Mål)
*Metod: VV Points Plan
 och lite sunt förnuft

-------------------------

Navigering
Svammel
Svammel arkiv
Gamla arkivet
Tips & knep
BMI test
Recept
Varför?
Upptäckter!
--------------------------
Viktjournal
Viktarkiv
Måttjournal
Måttarkiv
Motionsdagbok
Motionsarkiv
Nedräkning
Bildjournal
Workoutpass
Delmål
Matdagbok 2001
--------------------------
Fotoalbum
Webcam bilder
--------------------------
In english

april 2010
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Min logo om du vill länka:
Annicas logo/banner

Powered by
Movable Type 3.15

Syndicate this site (XML)
Sidan ses bäst i 1024x768
och IE 5+ el NS6+
Grafik och innehåll Copyright © 2000-2003 Annica Forsberg
Annica... ett steg i taget!

Lördag 26 Januari, 2002

Min värld är så full..
av aktiviteter att jag önskar varje dygn var 48 timmar långt! Ja, faktiskt jag har så mycket jag vill göra vid sidan om allt jag måste göra :) Jag har sååå många planer för vår nya site men alldeles för få timmar att få ihop dem! Men kul är det :D Och Kaja hon skriver så tangentbordet glöder ;o) Så det här blir nog bra så småningom, bara jag får tid med allt jag ska göra också! Vi hade så brottom att få släppa sidan för att se responsen så det känns lite halvfärdigt allt ännu. Men i och för sig, då blir det ju uppdaterat lite oftare kanske :) Och sen vill jag sy lite nya kläder till mitt lilla busfrö också. Men se min tid räcker inte långt. Vi åker hemifrån vid 7:15 på morgonen och kommer hem vid 17:30-18:00, så kvällarna är mer eller mindre över när man kommer hem. Och helgens få timmar utnyttjas till max kan jag säga!

Jag borde plugga kemi så ögonen blir stirriga! Men gör jag det? Hmmpff, nää! Jag har avslutande prov i kemi A på måndag och vi började med kemi B i torsdags! Jisses om det rörde om i ett redan rörigt huvud! Så nu ska jag försöka klara av det här provet utan att blanda ihop "gammal" och ny kunskap. Lättare sagt än gjort, speciellt som jag var hemma med busfröt härom veckan och missade en massa lärdom där :( Men men det går väl som det går, tur att vi har en suveränt bra lärare i alla fall i kemi :)

Ibland så får man se saker som andra skriver som gör att man blir alldeles tårögd, och stolt :) Tänk att man kan vara idol för någon va? Hade jag aldrig trott! Men läs här på Martins viktsida, läs i dagboken för den 25:e längst ner så får ni se :D Tack Martin! :D

Vi har nyss sett på melodifestivalen, de 2 som gick vidare var riktigt bra tycker jag. Och min favvis gick vidare i alla fall :) Vem? Ja, hon tjejen som sjöng "No hay nada más" så klart :D Javiera eller vad det nu var hon hette.

Svamlat av Annica @ 10:03 PM CET [Ta den]

Onsdag 16 Januari, 2002

Jag är här och..
jag håller mig i skinnet :) Hade en par jobbiga dagar när PMSen var som värst, ätnoja kallas det visst även om jag lyckades (för det mesta) att hålla mig i skinnet, men nu när eländet är igång så är det lugnt på den fronten. Visst äter jag en kaka till kaffet ibland men det är inom pointsramen :) Och med gott samvete, tror att det är därför det fungerar så bra den här gången. Jag menar man behöver inte ha dåligt samvete för att man äter något gott ibland. Det får man bara man håller sig inom sin ram :) Och det känns så normalt och lyxigt att kunna gå ner i vikt och ändå inte missunna sig något :D

Är hemma med sjukt barn, liten är förkyld och har haft feber. Är just nu feberfri men dagmamman och jag kom överrens om att det nog är bäst att han är hemma resten av veckan också. Så jag blir ännu mer efter i skolan! Har insett att studera på komvux och ha småbarn inte passar så väldigt bra ihop :( Tempot är så uppskruvat, ja jag vet inte om det är speciellt för NT-basåret eller om det gäller hela komvux, men uppskruvat är det! Så att missa en vecka är hemskt! Man kommer aldrig i kapp igen. Men eftersom liten går före skolan hos mig så får det bli så!

Jag har dessutom ett nytt webprojekt på gång som drar nåt alldeles väldigt i mig :) Det är nämligen väldigt kul att pula med hemsidesgrunkor :D Så det kliar i fingrarna hela tiden, sitter med näsan i en bok och försöker läsa samtidigt pockar liten på uppmärksamhet. Och dessutom ska datorn sitta där som ett lockrop ;o) Ja inte är det lätt att få läsa några rader inte.

Svamlat av Annica @ 09:42 PM CET [Ta den]

Måndag 7 Januari, 2002

Åter till vardagen..
imorgon börjar skolan och kämpandet med böcker igen! Pointsräknandet har gått bra sedan jag kom igång igen efter "jullovet" från dem :) Det visar ju dagens invägning inte minst :D Bara ett endaste hekto från att vara tillbaks till julaftonens vikt :D

En sak som har varit bra nu under lovet är att, eftersom jag bara äter 2 huvudmål om dagen (sover så länge ;o), så har jag fått så många points över till kvällen att jag kunnat unna mig ett riktigt gott fika. Alltså jag har mumsat lite på de hembakta kakorna till kaffet :D den som spar han har du vet...

Men sånt blir det slut på nu. För när dagarna blir längre (ingen sovmorgon) så blir behovet av 3 huvudmål om dagen större och alltså inte så många points kvar på kvällen. Men jag måste erkänna att det är skönt att kunna unna sig något gott utan att behöva ha ångest över det :) Igår tex unnade jag mig en chokladbit ur en Aladdin ask :D enligt pointsplan skivan ger en chokladpralin bara 1 points!? Någon som vet om det stämmer? Jag räknade i alla fall med det, det står ju så i progget så varför inte.

Jag har fått väääldigt många possitiva inlägg i min gästbok. Tack alla! :) Och det känns väldigt bra och uppmuntrande måste jag erkänna. Och så ett exempel då, en Anna Larsson (hej Anna) som skrev ett så trevligt och uppmuntrande inlägg den 30dec har idag (7jan) skrivit att hon går med i VV. Tänk att man kan vara en sån inspirationskälla för någon! Att de tar tag i sin situation pga mitt kämpande och min sida! Det känns bra kan jag meddela :) Min sida är ju lite av en egotripp, den ger mig lite extra GO i kampen :), men samtidigt så var ju tanken att det, kanske, skulle finnas någon därute som skulle få den sista knuffen i rätt riktning av att se att det faktiskt går att göra något åt sin situation. Så om så bara en har fått den knuffen så har jag lyckats :)

Svamlat av Annica @ 03:22 PM CET [Ta den]

Torsdag 3 Januari, 2002

Inga stora händelser..
men jag kan ju tala om att jag räknat mina points och varit en "duktig flicka" i 2 dagar nu :) Och jag måste säga att det märks verkligen på magen när man äter fiberrikt eller inte! Den senaste veckan har jag varit gräsligt trög i magen och kännt mig uppsvälld och konstig. Igår när jag ätit mycket fiberrikt i 1,5 dag fick jag vääärdens magknip och sen.. sen var jag inte trög längre ;o) Så fibrer och vatten gör stor nytta :) Nu är min mage som den ska och inte som en kanonkula längre :)

Vädrets makter äro outgrundliga! Det har varit kallt så in i norden i över en vecka nu och så idag.. töväder! Snacka om tvära kast! Från igår med 20 minusgrader till idag med tö! Men mitt lilla busfrö var nöjd i alla fall, han kunde bygga snögubbar/kojor och greja ute idag :)

Jag har hittat något nytt vanebildande.. Harry Potter PC spel! Herrejesses, jag har inte kunnat släppa det på flera dagar! Och jag som vanligtvis inte spelar spel, hade en släng av "Sims" ett tag i fjol vår/sommar det är allt, men nu är jag fast.. för ett tag i alla fall :) Men jag har en massa plugga att göra innan skolan börjar på tisdag så det är nog bäst att försöka låsa in den där skivan någonstans ;o) Fast inte idag.. ska spela en stund till ;o)

Synes...

Svamlat av Annica @ 11:11 PM CET [Ta den]

Sök:

Powered By Greymatter

Senast uppdaterat

Knoddarna
9 apr -08 - Cassandras måttabell
Recepten
17 okt -08 - Dajmbitar
Fotoalbumet
29 nov -06 - Minipluttarna badar

Länkar
--------------------------
Hälso/dietsidor
ViktVäktarna Öppna i nytt fönster
Vitea Öppna i nytt fönster
7 nycklar Öppna i nytt fönster
NetDoktor - träning och mat Öppna i nytt fönster
Dietist.com Öppna i nytt fönster

Kalorier.Nu Öppna i nytt fönster


Tappa kilon Öppna i nytt fönster
--------------------------
Recept sidor
Hälsokrubb Öppna i nytt fönster
--------------------------
Överviktigas Riksförbund Öppna i nytt fönster