Annica

*Annica 63:a
*Målmedveten stenbock
*Lycklig 3 barnsmamma
 och sambo
*Levnadsmotto:
 Du får vad du ger
 (Så le mot omvärlden)
*Längd: 167 cm
*Vikt: 150/?/?/65
 (Start/Nystart/Nu/Mål)
*Metod: VV Points Plan
 och lite sunt förnuft

-------------------------

Navigering
Svammel
Svammel arkiv
Gamla arkivet
Tips & knep
BMI test
Recept
Varför?
Upptäckter!
--------------------------
Viktjournal
Viktarkiv
Måttjournal
Måttarkiv
Motionsdagbok
Motionsarkiv
Nedräkning
Bildjournal
Workoutpass
Delmål
Matdagbok 2001
--------------------------
Fotoalbum
Webcam bilder
--------------------------
In english

april 2010
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Min logo om du vill länka:
Annicas logo/banner

Powered by
Movable Type 3.15

Syndicate this site (XML)
Sidan ses bäst i 1024x768
och IE 5+ el NS6+
Grafik och innehåll Copyright © 2000-2003 Annica Forsberg
Annica... ett steg i taget!

[Previous entry: "Länge sen sist.."] [Huvudsidan] [Next entry: "Länge sen sist.."]

04/26/2003 Inlägg: "Jo då.."

jag finns här fortfarande, och allt är bara bra.

Jag kanske ska ta och berätta varför jag är så tyst och inte försöker minska i vikt. Ja, ni som håller till på SL vet det redan men ni andra kanske också vill veta. Vi väntar småsyskon i familjen :), en liten lillebror ska vi få i slutet på september. Förra veckan var vi på ultraljud och fick se lillen sprattla omkring därinne. Och vi passade på att ta reda på vad det blir, det är därför jag säger lillebror för det är en liten kille. Basse är lite besviken för han vill ha en liten syrra men sånt går inte att bestämma. Och nu får han tid att vänja sig att det blir en bror.

De första tre månaderna mådde jag så illa så usch fy och bläh, dessutom blev jag "åksjuk" av datorn, så jag har inte suttit mycket här vid datorn.

Ja, det här betyder att det kommer att dröja ett bra tag innan jag kommer att kämpa med vikten igen. Ja, jag tänker inte svälla mer än nödvändigt nu heller. Jag försöker äta lika bra som jag gjort de senaste två åren med den skillnaden att jag inte mäter och väger maten. Och jag måste säga att de senaste två årens hälsosamma ätande har verkligen betalt sig. Mitt blodvärde är så bra att en kille jag känner säger att jag är dopad ;o), dopad med järn va, och jag har sluppit graviditetsdiabetesen den här gången. Ja, jag hade det då jag väntade Basse. Så nog märks det att det lönar sig att äta vettigt. Och jag har gått upp mycket mindre den här gången också, jag är nästan 18 fulla veckor på väg och har gått upp 4,5-5kg. Det tycker jag är helt OK, speciellt som jag redan vid 12 veckor hade gått upp 5,5kg med Basse. Jag ska kolla journalen nästa gång jag ska på MVC och jämföra vikterna.

Ja, så ligger det till här och det dröjer nog ett år eller så innan jag är tillbaka och jagar kilon. Jag skriver väl någon rad ibland här för att säga hur det går.

Svar: 4 har varit framme och sagt sitt :)

Hej Annika!
Läste ditt svar på mitt problem med dagboken (har förresten testat det du sa men de verkar inte funka..eller så gör jag nåt tokigt)och klickade sen vidare till din hemsida...blev nyfiken-har aldrig kollat in den förut!

Vad roligt med en till liten gospojk..har själv en pojke på 2 och ett halvt..han är mitt allt!..Vågar skriva så HÄR...men jag har ju en dotter oxå på 6 år och hon är även hon en underbar varelse..skulle ju inte klara mig utan någon av dem..

Jag tittade med glädje på dina foton, älskar foto, och till mi överraskning fanns många bilder från Bönhamn! Vilket underbart ställe..jag är upp vuxen utanför Örnsköldsvik (har oxå bott i Kramfors) och det är alltid roligt att träffa på någon från "hemtrakterna". Jag och min man var till Bönhamn flera gånger i början när vi precis träffats, och jag var oxå där med mina föräldrar när jag var yngre..så det känns speciellt. Det är så vackert där!

Hoppas du klarar av graviditeten utan större problem, och även förlossningen. Jag tror att man ibland kan klara sig från att lägga på sig en massa extra när man är medveten om att det finns en viss risk för det - som när man är gravid. Så var det för mig vid min andra grav.(Med flickan gick jag upp 19 kg..) Jag gick upp 9 kg tror jag, och tappade allt och mer därtill efter förlossningen. (Ett år senare blev jag dålig psykiskt och gick därför upp igen-nästan 20 kg...!Det är dom jag jobbar på nu..)

Men - det viktgaste är att barnen är friska och att allt gått bra. Jag måste se det så först o främst..och få lite perspektiv till det hela.
Förlåt, nu har jag svamlat tillräckligt..men det var trevligt
att se lite soliga sommarbilder!
Kanske ses vi i Bönhamn nån gång..!

Och som sagt:
Det är så uppmuntrande att läsa om någon som kämpar ner mot målvikt - (där kilona rasar!)
när man själv gör lika, och det en del dagar känns hopplöst.
Tack!

Kram Sophie

Svamlat av Sophie-Sockersöt @ 05/17/2003 01:55 AM CET

Hej Annika! Brukar vara inne och kolla på din hemsida och se hur det går för dig och att bli inspirerad att själv kämpa på med min viktminskning. Jättegrattis till eran tillökning...förstår att du har lite annat att tänka på än det här....njut och ha det bra...ser framemot att få se tillökningen på bild här sen. Bra att du fortsätter att tänka på maten iallafall, tråkigt att gå upp massor för det är ju så svårt att bli av med dom efter förlossningen. Lycka till framöver.
Mvh Pernilla

Svamlat av Pernilla @ 05/03/2003 05:00 PM CET

Grattis !! Jag har med spänning följt din vikt kamp och du har verkligen inspirerat mig. När du plötsligt stannade upp i skrivandet och kämpandet här började jag genast sakna dig. Kom då på att jag har nog aldrig gett mig till känna utan bara smygit runt här. Å så kunde jag ju inte fortsätta. Här jobbar jag själv med vikten :) http://medlem.spray.se/mischy1/html/vikt.htm

Ha det så gott.
*Kram Eva*

Svamlat av Eva @ 05/02/2003 02:21 AM CET

Grattis till tillökningen! Vad roligt att se att det är bra med er alla och att det är orsaken till att du inte uppdaterar sidan. Själv har jag inte gått ner något på ett år nu...eller jo...jag gick upp 13 kilo och håller på att beta av dem nu...men nu är jag på samma vikt som för ett år sedan. Lycka till i fortsättningen! :)

Svamlat av Anette @ 04/27/2003 09:34 PM CET

Kommentera

Namn

Epost (frivilligt)

Hemsida (frivilligt)

Kommentar

Powered By Greymatter

Senast uppdaterat

Knoddarna
9 apr -08 - Cassandras måttabell
Recepten
17 okt -08 - Dajmbitar
Fotoalbumet
29 nov -06 - Minipluttarna badar

Länkar
--------------------------
Hälso/dietsidor
ViktVäktarna Öppna i nytt fönster
Vitea Öppna i nytt fönster
7 nycklar Öppna i nytt fönster
NetDoktor - träning och mat Öppna i nytt fönster
Dietist.com Öppna i nytt fönster

Kalorier.Nu Öppna i nytt fönster


Tappa kilon Öppna i nytt fönster
--------------------------
Recept sidor
Hälsokrubb Öppna i nytt fönster
--------------------------
Överviktigas Riksförbund Öppna i nytt fönster