Annica

*Annica 63:a
*Målmedveten stenbock
*Lycklig 3 barnsmamma
 och sambo
*Levnadsmotto:
 Du får vad du ger
 (Så le mot omvärlden)
*Längd: 167 cm
*Vikt: 150/?/?/65
 (Start/Nystart/Nu/Mål)
*Metod: VV Points Plan
 och lite sunt förnuft

-------------------------

Navigering
Svammel
Svammel arkiv
Gamla arkivet
Tips & knep
BMI test
Recept
Varför?
Upptäckter!
--------------------------
Viktjournal
Viktarkiv
Måttjournal
Måttarkiv
Motionsdagbok
Motionsarkiv
Nedräkning
Bildjournal
Workoutpass
Delmål
Matdagbok 2001
--------------------------
Fotoalbum
Webcam bilder
--------------------------
In english

april 2010
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Min logo om du vill länka:
Annicas logo/banner

Powered by
Movable Type 3.15

Syndicate this site (XML)
Sidan ses bäst i 1024x768
och IE 5+ el NS6+
Grafik och innehåll Copyright © 2000-2003 Annica Forsberg
Annica... ett steg i taget!

[Previous entry: "Här har mat och latmask monstret..."] [Huvudsidan] [Next entry: "Gummisnodd..."]

05/11/2002 Inlägg: "Jaha ja.. inte mycket på..."

sunda livs fronten inte.. vågen går berg och dalbana. Ja, jag har ju redan lagt in vikten i viktjournalen om nu någon har missat det. Uppe där jag var för 2 veckor sedan igen.

Jag har lyckats pajja ryggen så min motivation och kampanda är i botten för tillfället :( Ja, okunskapen har varit framme! När jag stretchat efter träningarna har jag missat en par viktiga muskler. Nämligen de som finns i sittdynorna, ja rumpan alltså. Och resultatet är att jag har något så förbenat ont i ryggen! Musklerna, som tydligen redan var korta nog, har blivit alldeles åt fanders för korta. Vilket i sin tur resulterat i att kotor och leder där i ländryggen INTE sitter där de ska för tillfället :(( Nu har jag sån tur att min svägerska är utbildad i det här med massage och har eget företag. Så hon har gett mig en rejäl omgång och undervisat min käre sambo, hennes lillebror, hur han ska ta sig an saken. Så nu är det massage, liniment och stretching av den sort som man behöver hjälp som gäller! Allt för att få ut musklerna igen. Jo, jag har fått instruktioner hur jag ska stretcha rumpmuskulaturen själv också. Men för bästa effekt så finns det en övning där man behöver hjälp. Och just nu vill jag ha så bra resultat som möjligt. Jag fick med mig en par andra saker från henne också. En vetekudde som ska värmas och läggas där bak, en "mojunk" som det sitter 2 kulor i med "piggar" på. Ja den där mojunken ska vara något massageverktyg. Och så blandade hon ihop olja åt mig :) Massageolja är bara vanlig "mat" olja, dvs hon använder en blandning av mild olivolja och rapsolja, till det tillsätter hon diverse essenser som luktar.. hmmm en del gott, en del mindre gott ;o) Så jag börjar känna mig rätt så insmord där bak, väntar bara på att diverse objudna gäster ska dyka upp av allt fett ;o)

Igår fick jag till råga på allt nackspärr! För ett redan sänkt humör var det absolut ingen höjdare! Men PÅ, som är duktig på att massera faktiskt :D, tog sig en dust med hela ryggen och nacken. Så idag är nacken nästa bra igen :)

Ja, allt det här har resulterat i noll och ingen träning! Vissa rörelser där jag böjer ryggen får jag inte göra, order från svägerskan. Men jag hade tänkt göra ett försök igår men då jag vaknade och inte kunde röra nacken så var det bara att glömma det :( Känns ju ganska bra i nacken idag så jag får se om jag gör ett försök i morgon, ja minus vissa saker då som jag inte får göra.

Och med humöret neråt så har maten gått.. hmm.. åt fel håll kan man nog säga. Äter en del som inte borde hamna i min mun, och alldeles för mycket de gånger valet av mat är OK. Men jag får hoppas att ryggen blir bättre och humöret stiger så att leva sunt grejen vänder också.

Svar: 2 har varit framme och sagt sitt :)

Håller med Rita, nu när du fått flyt på träningen så kommer sådana här motgångar!! Men låt dem inte få grepp om dig, utan le istället motgångarna i ansiktet och visa dem att du minsann kan leva hälsosamt i alla fall!

"Lyft ansiktet mot solen så ser du inte skuggorna"

Tänker på dig!
/Piggelina

Svamlat av Piggelina @ 05/12/2002 11:09 AM CET

Men stackars dig Annica! Typiskt när du kommit igång så bra med träningen också - attans! Du får väl glädjas åt att du nu har en anledning att be om massage i alla fall :-) och ännu bättre att din sambo är duktig på det.

Sedan får du komma ihåg mantrat: "Kommer jag att må bättre om jag stoppar i mig den här godsaken?" Svaret är ju oftast "Nej, bara sämre pga dåligt samvete." Så kämpa på med maten och så får vi hålla tummarna för att du snart kan vara igång med träningen igen.

Kramar
//Rita

Svamlat av Rita @ 05/11/2002 06:12 PM CET

Powered By Greymatter

Senast uppdaterat

Knoddarna
9 apr -08 - Cassandras måttabell
Recepten
17 okt -08 - Dajmbitar
Fotoalbumet
29 nov -06 - Minipluttarna badar

Länkar
--------------------------
Hälso/dietsidor
ViktVäktarna Öppna i nytt fönster
Vitea Öppna i nytt fönster
7 nycklar Öppna i nytt fönster
NetDoktor - träning och mat Öppna i nytt fönster
Dietist.com Öppna i nytt fönster

Kalorier.Nu Öppna i nytt fönster


Tappa kilon Öppna i nytt fönster
--------------------------
Recept sidor
Hälsokrubb Öppna i nytt fönster
--------------------------
Överviktigas Riksförbund Öppna i nytt fönster