Annica

*Annica 63:a
*Målmedveten stenbock
*Lycklig 3 barnsmamma
 och sambo
*Levnadsmotto:
 Du får vad du ger
 (Så le mot omvärlden)
*Längd: 167 cm
*Vikt: 150/?/?/65
 (Start/Nystart/Nu/Mål)
*Metod: VV Points Plan
 och lite sunt förnuft

-------------------------

Navigering
Svammel
Svammel arkiv
Gamla arkivet
Tips & knep
BMI test
Recept
Varför?
Upptäckter!
--------------------------
Viktjournal
Viktarkiv
Måttjournal
Måttarkiv
Motionsdagbok
Motionsarkiv
Nedräkning
Bildjournal
Workoutpass
Delmål
Matdagbok 2001
--------------------------
Fotoalbum
Webcam bilder
--------------------------
In english

april 2010
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Min logo om du vill länka:
Annicas logo/banner

Powered by
Movable Type 3.15

Syndicate this site (XML)
Sidan ses bäst i 1024x768
och IE 5+ el NS6+
Grafik och innehåll Copyright © 2000-2003 Annica Forsberg
Annica... ett steg i taget!

[Previous entry: "Måndag och ivägning..."] [Huvudsidan] [Next entry: "Ordentligt..."]

04/14/2002 Inlägg: "Vilken vecka!"

Matmässigt har den nog varit i det närmaste katastrof. En massa godis tidigare i veckan och så igår då.. då var jag på 90 års kalas. Mormor fyllde 90 år :) Så då åt jag både smörgåstårta, fikabröd och schwartzwaldtårta (min favorit). Mumsade och åt utan det minsta dåligt samvete :) Så jag räknar med ett + på vågen i morgon, men det struntar jag fullkomligt i! 90 årskalas händer inte så där överdrivet ofta.

I fredags fick jag hjälp av en tränare att göra ett ordentligt träningspass/program åt mig. Det är anpassat efter vad jag har hemma att jobba med. Och idag har jag gjort passet. Voine voine vad jag är slut! Hela jag är som en darrande geleklump ;o) Först en stunds uppvärmning med samma redskap som jag styrketränar med sedan fast med väääldigt lite vikt på. Sedan 1,5 timme styrketräning med så mycket vikter som jag orkar på varje grej. Puh! Jobbigt :D Och efter det så var det direkt på motionscykeln, ja han sa att jag skulle göra så! Han ville att jag skulle köra 45 minuter, det trodde jag inte att jag skulle klara NEJ tänkte jag. Och jag trampade "bara" 35 minuter men jag tror att jag hade klarat av det om det inte vore för att mina nedre kvinnliga delar ömmade och protesterade *rodnar* så nästa gång får jag söka fram något mjukt att sitta på :) Och efter det stretching då.

Jag är mäkta nöjd över mig själv *ler stort* Jag trodde aldrig att jag skulle kunna trampa så länge på cykeln. No way! tänkte jag, men se det går faktiskt lättare EFTER styrketräningspasset än före eller separat. Mysko! Och när jag började känna mig slut tänkte jag "nej du inte än" och efter en stund kom jag liksom in i en andra andning :) Så om inte vissa delar protesterat hade jag nog faktiskt klarat 45 minuter :))

3 gånger i veckan ska jag köra det här. Jag frågade om jag inte skulle köra övre en dag och nedre nästa som så många gör. Men det är tydligen för dem som hållit på ett tag och behöver fler övningar för alla muskler. Så längre fram KANSKE jag får göra så ;o) Just nu känns det att det här är FULLKOMLIGT tillräckligt :D Men glöm att jag tänker kliva upp om mornarna för att köra de här passen! 1,5 timme styrketräning och 45 minuter cykel, jag skulle ju få kliva upp mitt i natten! Jag kliver ju upp 6 redan som det är! Så det här blir kvälls och helgsysselsättning :) Här kan du se vad dagens övningar gick ut på i alla fall :) Jag kommer att uppdatera när jag gör ändringar. Och det är ju vikterna som kommer att ändras inte reps el. sets. När något känns för lätt då lägger vi på lite vikter :)

Det är meningen att jag ska ha hantlarna i nävarna när jag gör step ups men idag var min egen tyngd aaaaalldeles tillräcklig! 116kg är väl en stor tyngd nog att lyfta upp och ner på en pall, eller vad säger du? :) Men senare får jag nog ta till dem, ja hantlarna alltså.

När jag tränat klart stod maten på bordet :) PÅ hade gjort spagetti och köttfärssås á la Annica så det var bara att sätta sig och äta. Sedan var det duschen som gällde för det var läääänge sedan jag svettades så! Puh!

Så efter en neråt period med dåligt med viktnedgång, dålig koll på maten och ingen träning alls så är Annica på G igen :)) Och om jag i cm krympte dubbelt så fort förra gången jag körde träning för ett antal veckor sedan, hur ska jag då krympa nu med de HÄR passen!?! Yep, I'm on to it!

Powered By Greymatter

Senast uppdaterat

Knoddarna
9 apr -08 - Cassandras måttabell
Recepten
17 okt -08 - Dajmbitar
Fotoalbumet
29 nov -06 - Minipluttarna badar

Länkar
--------------------------
Hälso/dietsidor
ViktVäktarna Öppna i nytt fönster
Vitea Öppna i nytt fönster
7 nycklar Öppna i nytt fönster
NetDoktor - träning och mat Öppna i nytt fönster
Dietist.com Öppna i nytt fönster

Kalorier.Nu Öppna i nytt fönster


Tappa kilon Öppna i nytt fönster
--------------------------
Recept sidor
Hälsokrubb Öppna i nytt fönster
--------------------------
Överviktigas Riksförbund Öppna i nytt fönster