Annica

*Annica 63:a
*Målmedveten stenbock
*Lycklig 3 barnsmamma
 och sambo
*Levnadsmotto:
 Du får vad du ger
 (Så le mot omvärlden)
*Längd: 167 cm
*Vikt: 150/?/?/65
 (Start/Nystart/Nu/Mål)
*Metod: VV Points Plan
 och lite sunt förnuft

-------------------------

Navigering
Svammel
Svammel arkiv
Gamla arkivet
Tips & knep
BMI test
Recept
Varför?
Upptäckter!
--------------------------
Viktjournal
Viktarkiv
Måttjournal
Måttarkiv
Motionsdagbok
Motionsarkiv
Nedräkning
Bildjournal
Workoutpass
Delmål
Matdagbok 2001
--------------------------
Fotoalbum
Webcam bilder
--------------------------
In english

april 2010
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Min logo om du vill länka:
Annicas logo/banner

Powered by
Movable Type 3.15

Syndicate this site (XML)
Sidan ses bäst i 1024x768
och IE 5+ el NS6+
Grafik och innehåll Copyright © 2000-2003 Annica Forsberg
Annica... ett steg i taget!

[Previous entry: "Hel latmans helg :)"] [Huvudsidan] [Next entry: "Söndag och helgen snart slut.."]

10/06/2001 Inlägg: "Ääääntligen helg!"

Och den behövdes verkligen! Jag har suttit med näsan i en bok mest hela tiden den här veckan, och sovit alldeles för lite! Igår kväll när klockan var 10 var jag så trött så det kändes som om klockan minst skulle vara 2 på natten. Så det var bara till att hoppa i säng det. Skulle behövt lång sovmorgon men si så blev det inte för klockan 7:30 var det nån som tjoade "mamma" här! "Lägg dig och sov tills bolibompa börjar" var min kommentar, men den fungerade inte som tänkt ;o) så det var "mamma" hit och "mamma" dit tills kl 8 då sagda program började. Då blev det istället "mamma det är nåt fel på TVn!" men det var det inte, bordsantennen på hans TV var vriden heeelt galet ;o) Så mellan 8 och 9 fick jag slumra lite i alla fall men sen var det helt slut på friden! Och du karlar! Vad är de gjorda av egentligen? Inte vaknar de utav allt mamma tjoande inte! Nähä då, de sover helt lugnt vidare! Åtminstone gör min det, mystiska individer de där ;o) Så han fick sova ostört tills klockan 9 han, orättvist!

Ja och så ska jag plugga kemi hela helgen! Har prov på fredag *gnager nervöst på läpparna* jisses vad det ska bli svårt! Jag ligger ju så efter sen jag var sjuk :( Har försökt läsa ikapp i veckan men med nytt inmatat varje dag är det inte lätt!! Så jag har det jag gör i helgen! Och här som ser så ut! Behöver verkligen städa här! Man törs inte ta hem folk till den här röran!!

Den här envisa tröttheten som veckans pluggand/dålig sömn orsakat har haft en stor nackdel... och det är att den ger ett sånt otroligt sötsug!! Hjärnan påpekar att det behövs nåt uppiggande och sött är ju ähum snabbt uppiggande. Det har blivit några Halo godisar den här veckan, men jag har klarat att hålla mig ifrån den där vita chokladkakan i alla fall!! Men sparade points har det inte blivit många inte! Jag som brukar ha närmare 20 på söndagen, har endast 5,5 idag! Så det märks att jag inte ätit så där superbra. Men jag har åtminstone druckit bra den här veckan :) Alltid något. Igår drack jag 2,5l vatten plus light dricka över en halv liter. Snacka om att det blev mååånga toabesök ;o)

Tacos på fredagarna har blivit ett måste i vårt hushåll :) Det är liksom mumsigt att sitta framför TVn och äta det när arbetsveckan är över :)) Och nyttigt är det också! Det är ju köttfärsen med tacomix och brödet som ger en massa points men resten! Bara grönsaker i mängd!! Jag äter säkert 400g eller mer grönsaker allt sammantaget varje fredagsmiddag :) Så nyttigt är det helt klart :D

Mina killar är för goa :) Både liten och stor :) Den stora sa i morse "Du är världens snyggast och sexigaste som finns" sånt känns ända ner i småtårna det :)) speciellt med all min övervikt i åtanke! Och så liten då "mamma jag tycker om dig så mycket som heeela livet" vilket betyder typ "mest i hela världen" :) Jaa jag har det bra med 2 såna goa killar här hemma :)) Så det får jag plocka fram när det känns som tyngst!

Powered By Greymatter

Senast uppdaterat

Knoddarna
9 apr -08 - Cassandras måttabell
Recepten
17 okt -08 - Dajmbitar
Fotoalbumet
29 nov -06 - Minipluttarna badar

Länkar
--------------------------
Hälso/dietsidor
ViktVäktarna Öppna i nytt fönster
Vitea Öppna i nytt fönster
7 nycklar Öppna i nytt fönster
NetDoktor - träning och mat Öppna i nytt fönster
Dietist.com Öppna i nytt fönster

Kalorier.Nu Öppna i nytt fönster


Tappa kilon Öppna i nytt fönster
--------------------------
Recept sidor
Hälsokrubb Öppna i nytt fönster
--------------------------
Överviktigas Riksförbund Öppna i nytt fönster