Annica

*Annica 63:a
*Målmedveten stenbock
*Lycklig 3 barnsmamma
 och sambo
*Levnadsmotto:
 Du får vad du ger
 (Så le mot omvärlden)
*Längd: 167 cm
*Vikt: 150/?/?/65
 (Start/Nystart/Nu/Mål)
*Metod: VV Points Plan
 och lite sunt förnuft

-------------------------

Navigering
Svammel
Svammel arkiv
Gamla arkivet
Tips & knep
BMI test
Recept
Varför?
Upptäckter!
--------------------------
Viktjournal
Viktarkiv
Måttjournal
Måttarkiv
Motionsdagbok
Motionsarkiv
Nedräkning
Bildjournal
Workoutpass
Delmål
Matdagbok 2001
--------------------------
Fotoalbum
Webcam bilder
--------------------------
In english

april 2010
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Min logo om du vill länka:
Annicas logo/banner

Powered by
Movable Type 3.15

Syndicate this site (XML)
Sidan ses bäst i 1024x768
och IE 5+ el NS6+
Grafik och innehåll Copyright © 2000-2003 Annica Forsberg
Annica... ett steg i taget!

[Previous entry: "Ish ush och bläääh..."] [Huvudsidan] [Next entry: "Ääääntligen helg!"]

09/30/2001 Inlägg: "Hel latmans helg :)"

Det är vad jag har tagit! Jag tyckte att jag behövde det, hade fysikprov på torsdag som jag misslyckades totalt med :( begriper inte vad läraren står och svamlar om där framme, önskar att vi hade samma lärare i fysik som i kemi för kemiläraren är bara såååå bra! Hade matteprov på fredagen, jag vet inte hur det gick ännu men jag svarade på alla frågor i alla fall :) Det gick säkert mycket bättre än fysikprovet i alla fall, för det var en ren katastrof!! Kemiprovet vi hade för en par veckor sedan gick hyffsat i alla fall fick 16 av 19 poäng :) Borde vara VG i alla fall :)

Jag klarade mig från att äta den där goda vita chokladen i alla fall :) Och det är slut på det månatliga eländet så nu är det värsta chokladsuget borta :) Men jag har hemfallit liiiite åt godis i alla fall, men det har varit dietorelle och Halo godis :)) Halo kola och Halo jordnöt är riktigt smarriga tycker jag :)) Och Dietorelle toffee smakade ganska OK, konsistensen var väl inte den bästa, men så länge smaken är OK går det ju ner :) Men de där toffee godisarna var "dyrare" (points) än vad gele dietorellerna är, dem får man ju en halv påse för 0,5p medans toffeen ger 0,5p för 3 bitar. Så ofta lär jag inte äta dem. Men de där Halo börjar bli en fara för sinnesfriden ;o)

Men jag har varit riktigt duktig i alla fall tycker jag! Jag var nämligen på födelsedagskalas i fredags och jag åt inte ens en bulle!! Ha vad jag kan :D Var inte ens frestad trots att tårtan såg såååå smarrig ut! Så jag känner mig riktigt stolt över mig själv :))

Jag har gjort ett excel "program" för att räkna ut bonuspoints, pointskalkylator, recept(points)kalkylator, veckolistor etc. Men jag tyckte det var lite jobbigt att starta excel varje gång jag ville veta hur många points något innehåller så jag fick min PÅ (som kan Visual Basic) att göra en liten fristående pointskalkylator åt mig :) På så vis slipper jag lägga in allt i min Points plan databas (till skivan) för att få veta vad det innehåller, det är ju inte alltid man äter det man kollar. Tyvärr kan jag inte lägga ut det lilla progget för nerladdning, då skulle VV skria i högansky för de har copyright på pointsgrejen jööö! Hmm man kanske skulle kalla den "bränsle" kalkylator och ändra namnet i den också till bränsle? Det kan ju ingen klaga på eller? ;o) Mat är ju vårt bränsle vet ja :D hehehe nåt att fundera på kanske ;o)

Imorgon är det invägningsdags! Och som det såg ut i morse är det minus (-) i alla fall :) Så det går stadigt åt rätt håll :) Snart nere på nästa delmål (130kg) och då blir det uppdatering i bildjournalen också :) Jag har liksom redan i förväg bestämt mig för att det blir nya bilder vid varje delmål :)

Powered By Greymatter

Senast uppdaterat

Knoddarna
9 apr -08 - Cassandras måttabell
Recepten
17 okt -08 - Dajmbitar
Fotoalbumet
29 nov -06 - Minipluttarna badar

Länkar
--------------------------
Hälso/dietsidor
ViktVäktarna Öppna i nytt fönster
Vitea Öppna i nytt fönster
7 nycklar Öppna i nytt fönster
NetDoktor - träning och mat Öppna i nytt fönster
Dietist.com Öppna i nytt fönster

Kalorier.Nu Öppna i nytt fönster


Tappa kilon Öppna i nytt fönster
--------------------------
Recept sidor
Hälsokrubb Öppna i nytt fönster
--------------------------
Överviktigas Riksförbund Öppna i nytt fönster