Annica

*Annica 63:a
*Målmedveten stenbock
*Lycklig 3 barnsmamma
 och sambo
*Levnadsmotto:
 Du får vad du ger
 (Så le mot omvärlden)
*Längd: 167 cm
*Vikt: 150/?/?/65
 (Start/Nystart/Nu/Mål)
*Metod: VV Points Plan
 och lite sunt förnuft

-------------------------

Navigering
Svammel
Svammel arkiv
Gamla arkivet
Tips & knep
BMI test
Recept
Varför?
Upptäckter!
--------------------------
Viktjournal
Viktarkiv
Måttjournal
Måttarkiv
Motionsdagbok
Motionsarkiv
Nedräkning
Bildjournal
Workoutpass
Delmål
Matdagbok 2001
--------------------------
Fotoalbum
Webcam bilder
--------------------------
In english

april 2010
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Min logo om du vill länka:
Annicas logo/banner

Powered by
Movable Type 3.15

Syndicate this site (XML)
Sidan ses bäst i 1024x768
och IE 5+ el NS6+
Grafik och innehåll Copyright © 2000-2003 Annica Forsberg
Annica... ett steg i taget!
« Nu så... | Huvudsidan | Lite nya foton »

februari 01, 2006

Oj oj, märks att jag inte hinner med....

Det var verkligen länge sedan jag skrev här märker jag. Fick ett mail att Suzzie skrivit en kommentar där hon undrar hur det går, en liten påminnelse att jag har den här sidan också. (tack Suzzie) Lite svårt ibland att föreställa sig att det faktiskt finns någon som sitter och väntar på att jag ska skriva något.

Ja, hur är det? Flytten känns som den aldrig blir klar, har hur mycket grejer som helst kvar där borta ännu, suck! Varför samlar man på sig så in i vassen mycket grejer?? Jag har ju bott där i huset i 16 år och inte rensat ut en endaste gång! Fyra skrubbar finns där att gömma saker i och gissa om de är fullständigt överfulla med grejer. Och jag kan ju tala om att jag inte börjat tömma en endaste av dem ännu... Och allt annat som är kvar ännu, alla min böcker bla... vi åker dit på helgerna och hämtar några kartonger, sedan försöker jag tömma dem under veckorna med varierande resultat. Vi bor i flyttkartong ännu, så är det och så lär det förbli ett tag framöver. Himla tur att det inte är någon panik med att tömma gamla huset!

Sedan så har det varit varierande tillstånd här i huset. Barnen har varit sjuka i omgångar, det tycks vara så att när den sista har varit sjuk av en smitta så börjas det om från början igen... Och gubben har varit dålig bra länge nu, han började med en vanlig förkylning, det övergick i bihåleinflammation som nu har övergått till ett virus på balansnerven. Han går omkring och är yr och illamående mest hela tiden (he kom just att tänka på att nu får han känna hur det känns att vara gravid ;o) ). Julafton tillbringade vi stora delar av på akuten, lilla gullesnuttan våran var så sjuk att vi var rejält oroliga. Men efter en kur antibiotika så var hon pigg igen.

Annars så har jag fullt upp med barnen, lillan tar mycket tid, känns som jag matar henne på ena eller andra sättet hela tiden (tycker gubben också). Ammar jag inte så matar jag henne med snipan (tillägg). Men de här månaderna går ju fort så rätt vad det är så är det dags för första smakprovet av fastare föda. Lille minigutt är 15 timmar i veckan hos dagmamman, 3 dagar á 5 timmar, annars är han också hemma och härjar med mig. Han är ett riktigt busfrö med massor av överskottsenergi (då han är hemma, hos dagmamman gör han av med den) så det gäller att försöka hänga med.

Ja, det är konstigt hur saker kan ändras, jag som varit den värsta datanörden här i mina kretsar har numera inte tid att sitta ens varje dag! Prioriteringarna ändras, just nu är det mina barn som gäller. Så att sitta och pilla med hemsidesdesign/kodning eller programmera perl känns väldigt avlägset just nu. Och det här betyder så klart också att alla som väntar på mail från mig nog väntar och väntar och väntar i alla evighet, tills mitt samvete börjar skrika lite för högljutt.

Hmm, något mer? Nyårsafton blev trevlig, gubben fyllde 40 då så hela min familj och några från hans kom hit. Vi åt gott och hade trevligt ihop. Ett antal barn som for omkring och härjade här var det, så mina slapp vara ensamma knoddar här. Min födelsedag firades inte så den bara glömdes bort, ja förutom några grattissamtal då. Mamma, mormor och farmor grattade mig på julafton (de enda som grattar när jag inte fyller jämt).

Annars så trivs jag med livet, har ju en härlig familj med mina busiga och goa ungar och världens bästa man. Nyinflyttad i ett större hus som jag får bestämma hur det ska se ut (ja i samråd med gubben då). Så vad mer kan man begära? Lite bättre ekonomi kanske men det är bagateller, eller hur?

Ska försöka ta lite foton på småttingarna och uppdatera knoddsidan, bara jag hinner och kommer ihåg att göra det...

Skriven av Annica kl februari 1, 2006 03:06 FM
Kommentarer
Senast uppdaterat

Knoddarna
9 apr -08 - Cassandras måttabell
Recepten
17 okt -08 - Dajmbitar
Fotoalbumet
29 nov -06 - Minipluttarna badar

Länkar
--------------------------
Hälso/dietsidor
ViktVäktarna Öppna i nytt fönster
Vitea Öppna i nytt fönster
7 nycklar Öppna i nytt fönster
NetDoktor - träning och mat Öppna i nytt fönster
Dietist.com Öppna i nytt fönster

Kalorier.Nu Öppna i nytt fönster


Tappa kilon Öppna i nytt fönster
--------------------------
Recept sidor
Hälsokrubb Öppna i nytt fönster
--------------------------
Överviktigas Riksförbund Öppna i nytt fönster