Annica

*Annica 63:a
*Målmedveten stenbock
*Lycklig 3 barnsmamma
 och sambo
*Levnadsmotto:
 Du får vad du ger
 (Så le mot omvärlden)
*Längd: 167 cm
*Vikt: 150/?/?/65
 (Start/Nystart/Nu/Mål)
*Metod: VV Points Plan
 och lite sunt förnuft

-------------------------

Navigering
Svammel
Svammel arkiv
Gamla arkivet
Tips & knep
BMI test
Recept
Varför?
Upptäckter!
--------------------------
Viktjournal
Viktarkiv
Måttjournal
Måttarkiv
Motionsdagbok
Motionsarkiv
Nedräkning
Bildjournal
Workoutpass
Delmål
Matdagbok 2001
--------------------------
Fotoalbum
Webcam bilder
--------------------------
In english

april 2010
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Min logo om du vill länka:
Annicas logo/banner

Powered by
Movable Type 3.15

Syndicate this site (XML)
Sidan ses bäst i 1024x768
och IE 5+ el NS6+
Grafik och innehåll Copyright © 2000-2003 Annica Forsberg
Annica... ett steg i taget!
« Ja nog är det rena snurren.. | Huvudsidan | Kors i taket! »

december 12, 2003

Har väl inte precis varit en snäll flicka..

Igår var vi ner till Sundsvall igen, den här gången var det julhandling som gällde bla. Och den här gången var mamma med. Vi kom ner dit vid 12 snåret och sedan var det fotvandring runt alla butiker som gällde. 8 timmar spenderade vi där nere, ända tills de stängde vid 20 tiden. Snacka om motion man får när man går i affärer så där, för att inte säga när man går alla kringelkrokar inne på IKEA. Skulle vara intressant att se IKEA från ovan faktiskt, så man ser alla snirkelgångar gångvägen därinne sniglar sig fram i.

Hittade lite kul saker att göra mobil tilll lillsnuttis av där. Jag måste erkänna att vissa köp jag gjort på Barnens Hus borde ha gjorts på IKEA, det är betydligt billigare där. Jag köpte en baby kudde på BH för 69:90, på IKEA fanns en med två medföljande örngott för 49:-! Snacka om prisskillnad alltså! Och jag köpte faktiskt några stora handdukar för 29:- styck, ja 50X100 är rejält tilltagna handdukar tycker jag. Det blir billigare att köpa dessa handdukar och göra tvättlappar utav än att köpa frottétyg att göra utav! Och tvättlappar vet vi mammor är bra att ha :).

Julklappsinköpen är klara för i år också, det känns väldigt bra. Bara att slå in dem nu då kvar. Blev nog lite mer pengar spenderat än jag tänkt mig, både på julklappar och babygrejor. Vi köpte en spjälsäng också, glömde dock madrass så det får vi fixa senare. Men det är ju ingen panik för ännu ett tag kan lillknodden ligga i vaggan.

Sedan är det ju så att när man är nyblivna föräldrar dräller det ner reklam i brevlådan. Fick bla ett stort kuver (paket?) från Libero, det innehöll så klart 2 blöjor. Men förutom det så fanns det en massa olika reklamblad och erbjudanden. Fick bla från KappAhl 2 kupponger, det ena gav 50% på valfritt babyplagg i st 50-80 den andra gav 100:- rabatt om man köpte för minnst 300:-. Jag använde båda, köpte för lite drygt 300 så att det räckte ganska precis för att få använda den kuppongen. Och för den andra en dress, byxa och tröja, för 159 som det blev halva priset på. Sedan hade jag fått en kuppong med 50% på en viss del av H&Ms babykollektion st 50-80. Det blev en fin liten tröja. Sammantaget gick det på 366:50 och skulle ha gått på 546 kr. Kändes som ett bra köp, 2 dressar med tröja och byxa, 1 tröja, 1 par snickarbyxor och en fin body. Synd att man bara får såna erbjudanden när de är nykläckta, man kunde gått få dem vartefter de växer ;o). För växer gör de såååå fort när de är så här små. Ska på BVC på onsdag så får vi se hur lång liten är, skulle tro 58-59 cm. Så de två minsta storlekarna är redan för små (50-56)! Dessutom drar tygblöjorna lite extra.

Åt pannbiff den här gången också, det var gott men mamma valde något ännu godare. Jag fick nämligen smaka lite. Regnbågsforell, mums! Säger fiskälskaren :). Det var verkligen gott! Så gårdagen gick väl smärtfritt på den fronten. Sämre har det gått idag, vi köpte nämligen 2,3kg julgodis! Och gissa om jag haft svårt att låta bli den? Jo men visst har jag nallat , ja ingan mängder för jag måste erkänna att jag inte behöver äta så mycket innan jag känner mig illamående. Så var det minsann inte förr, då kunda jag moffa in hur mycket som hellst. Middagen däremot blev en snäll historia idag. Ingen av oss orkade laga mat så gubben och busfröt åt pizza medans jag åt räksallad. Himla god sallad måste jag erkänna, det var visserligen ost i den också men det var gott :). Busfröt åt pizza igår också och fick en julpizza av bagaren, han hade gjort ett hjärta av den.

Annars har vi tagit det lugnt idag, var tämligen trött sedan gårdagens fotvandrande. Och för att inte prata om mitt bäcken! Jag kunde knappt ta mig upp från sittande till stående igår kväll, än mindre gå, fick sakta reka igång mig :/. Tur man inte gör såna utflykter varje dag! Nu börjar det närma sig nannadags, kudden hägrar verkligen! Och i morgon är det lucia, får se om vi är vaken då de visar på TV. Har inte blivit några lussebullar bakade, tråkigt nog. Men vi köpte lite pepparkakor som vi kan äta i alla fall. Sedan ska vi röja här hemma, julen och min 40 årsdag närmar sig med stormsteg! Mycket blir det att göra!

Ja, jag tror det var allt för den här gången..

Skriven av Annica kl december 12, 2003 10:39 EM
Kommentarer

I morgon eller rättare sagt idag är det vägning igen och jag kommer säkert + den här gången. :( Kan inte fatta att det ska vara så svårt att få ordning på ätandet denna gång.
Där emot tog jag hem NS 7.1 och micklade till ett mellanting som både NS och IE gick med på.
Tack för att du sa till.
Håller en tumme för dig den här veckan sak du se att det funkat.
Kram Eva

Skriven av: Eva den december 15, 2003 01:59 FM
Senast uppdaterat

Knoddarna
9 apr -08 - Cassandras måttabell
Recepten
17 okt -08 - Dajmbitar
Fotoalbumet
29 nov -06 - Minipluttarna badar

Länkar
--------------------------
Hälso/dietsidor
ViktVäktarna Öppna i nytt fönster
Vitea Öppna i nytt fönster
7 nycklar Öppna i nytt fönster
NetDoktor - träning och mat Öppna i nytt fönster
Dietist.com Öppna i nytt fönster

Kalorier.Nu Öppna i nytt fönster


Tappa kilon Öppna i nytt fönster
--------------------------
Recept sidor
Hälsokrubb Öppna i nytt fönster
--------------------------
Överviktigas Riksförbund Öppna i nytt fönster