Annica

*Annica 63:a
*Målmedveten stenbock
*Lycklig 3 barnsmamma
 och sambo
*Levnadsmotto:
 Du får vad du ger
 (Så le mot omvärlden)
*Längd: 167 cm
*Vikt: 150/?/?/65
 (Start/Nystart/Nu/Mål)
*Metod: VV Points Plan
 och lite sunt förnuft

-------------------------

Navigering
Svammel
Svammel arkiv
Gamla arkivet
Tips & knep
BMI test
Recept
Varför?
Upptäckter!
--------------------------
Viktjournal
Viktarkiv
Måttjournal
Måttarkiv
Motionsdagbok
Motionsarkiv
Nedräkning
Bildjournal
Workoutpass
Delmål
Matdagbok 2001
--------------------------
Fotoalbum
Webcam bilder
--------------------------
In english

april 2010
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Min logo om du vill länka:
Annicas logo/banner

Powered by
Movable Type 3.15

Syndicate this site (XML)
Sidan ses bäst i 1024x768
och IE 5+ el NS6+
Grafik och innehåll Copyright © 2000-2003 Annica Forsberg
Annica... ett steg i taget!
Huvudsidan | Inte riktigt färdig.. »

november 20, 2003

Tillbaka...

Så är jag tillbaka igen efter en lång bortovaro. Den 26:e september fick jag en underbar liten son, Christoffer. Allt gick väl, snabbt och lätt.

Att jag inte skrivit tidigare beror på att liten har det lite jobbigt så även mamma har det jobbigt. Vi sover väldigt lite så jag är trött för jämnan. Liten har har en problemmage och har ont i lilla magen, eller hade mycket i början för efter att ha provat oss fram bland tilläggen (jag har ingen mjölk åt lillen tyvärr) har vi till slut hittat ett svindyrt ett på apoteket, Bifidus, som hjälper lilla magen att må bättre. Men är det inte det ena så är det det andra, när magen väl mådde bättre blev liten sjuk i någon bakterie och har haft en hemsk hosta som hållit både honom och mig vaken om nätterna. Nu äter han pencillin och är på bättringsvägen, peppar peppar, så nu är det lite lugnare här, ja förutom att pencillinet ger honom magknip igen men det är ju av övergående art, tack och lov!

Enligt mamma (jag) och hela familjen så är han den sötaste baby som finns, och storebror är mycket stolt och glad. Se själv den lille:
Christoffer vecka 46

Och tillsammans med storebror:
Christoffer och Sebastian

Som ni ser kommer jag tillbaka med förändringar, tyckte att det gamla utseendet blivit trist och förlegat. Med det nya är det svårt att missa vem som huserar här på sidan, bara att kika i vänstra hörnet. Ser sidan däremot vit och trist och rörig ut har du, tyvärr, en för gammal webläsare. Jag har kodat sidan i XHTML, dvs uppbyggd med CSS (Cascading Style Sheets), istället för den gamla formen i tabeller. Måste ju hänga med i tiden, eller hur? Jag har gjort den med upplösning 1024x768 i tanke då det är vad jag har själv. I lägre upplösning ser nog det mesta GIGANTISKT ut men å andra sidan har trötta ögon inte särskilt svårt att läsa då.

Jag då? Jo, jag körde igång med kg jakten förra måndagen, dvs jag har nu hållit på i en och en halv vecka. Det går bra, har gått ner lite redan. Å andra sidan gick jag upp 20 kg med liten och bara ner 9 kg efter att jag ploppat ut honom. Sedan under tiden det varit så jobbigt och jag varit så trött har suget efter snabb energi varit megahög, och jag har så klart stoppat i mig allt jag kommit åt. Det har i sin tur resulterat i att jag gick upp 3 kg igen. Ja, men det är på väg att försvinna, de där sista 3 kg i alla fall. Jag hade gått ner 2,4kg i måndags vid invägningen.

Jag har så klart inte varit vid datorn särskilt mycket här på slutet och det lär nog dröja ett tag innan jag kommer igång att använda den som jag brukar. Måste ju i första hand ta hand om min lillsnuttis. Och storebror är ju hemma om eftermiddagarna också, man får tyvärr inte ha dagmamma när man är mammaledig. Det är tråkigt, tycker både jag och Sebastian, det finns nämligen inga barn att leka med i vår backe och för att komma till några måste han över en alldeles för stor och trafikerad väg. Så han tycker det är lite tråkigt och ensamt här hemma med mig och lillebror. Som tur är så tar han efter mig då det gäller att kunna sysselsätta sig själv, så han sitter inte precis och tjatar på att jag ska sysselsätta honom i alla fall. Det är skönt, för oss båda. Och häromdagen kom snön till oss så nu vill han gärna vara ute när han kommer hem från skolan. Åka bob och pulka, skotta snö mm är rolig sysselsättning för liten kille.

Jag är lite periodare av sysselsättningar och nu i det senaste när jag inte haft möjlighet att sitta vid datorn har jag broderat istället. Jag har lyckats pilla fram ett antal korsstygnsbroderier under den här tiden, och fler lär det blir. Men jag är inte ensammen om att brodera här hemma, gubben min sitter också och pillar korsstygnsbroderier när han inte är borta i huset och renoverar. Och så har Basse bett att få lära sig brodera också, så jag har fixat till ett mönster och ett grovaida tyg åt honom att brodera en julvepa på. Sedan så tänker jag göra som min nätkompis Kaja gör till sin Krumelur och sy lite babygrejer. Jag har en hel del material liggandes hemma här och så tänker jag införskaffa lite mer, ska sy lite babylakan med tänkte jag. Jag gillar skapande aktiviteter...

Nej, på återhörande mina vänner, dags att ta hand om liten som gnålar i sin vagn.

Skriven av Annica kl november 20, 2003 04:48 EM
Kommentarer

Ja, du Annica till och med jag som inte tycker att bebisar är särskilt söta måste medge att Din Liten är ett undantag. Han är jättegullig (det måste han ha efter mor sin).

Kramar till Er båda
Suzzie

Skriven av: Suzzie (SL) den november 22, 2003 12:01 EM
Senast uppdaterat

Knoddarna
9 apr -08 - Cassandras måttabell
Recepten
17 okt -08 - Dajmbitar
Fotoalbumet
29 nov -06 - Minipluttarna badar

Länkar
--------------------------
Hälso/dietsidor
ViktVäktarna Öppna i nytt fönster
Vitea Öppna i nytt fönster
7 nycklar Öppna i nytt fönster
NetDoktor - träning och mat Öppna i nytt fönster
Dietist.com Öppna i nytt fönster

Kalorier.Nu Öppna i nytt fönster


Tappa kilon Öppna i nytt fönster
--------------------------
Recept sidor
Hälsokrubb Öppna i nytt fönster
--------------------------
Överviktigas Riksförbund Öppna i nytt fönster